Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Hälsa, sport och stil 28 april

Hälsa, sport och stil 28 april

Den 28 april kl 10-16 på torget på plan 1 anordnar vi ett sportmodeevent tillsammans med Stilstudion; två tjejer som kommer att visa vårens träningsmode för alla våra besökare. De visar också bra träningsutrustning och accessoarer. 

Du har chansen att göra ett stiltest för att ta reda på vilken stil som passar just dig. 

Få handfasta tips och råd kring kost och träning kl 11. ”Den bästa träningen är den som blir av”. Mikaela är utbildad PT och yogainstruktör med mångårig erfarenhet av att vägleda kunder till ett hälsosammare liv. Ta chansen att träffa Mikaela och ställ dina frågor på plats.

Kom och träffa Motionsform och ställ frågor om din hälsa samt få erbjudande på träningskort. Passa även på att tävla och vinn ett fint pris.

Xplore Fitness är på plats och här kan du prova på funktionella träningsredskap och ställa frågor om träning. Tävlingar i pull-up och gissa vikten på aquabagen.

En del av våra butiker har egna event/erbjudanden denna dag. Programmet för dem ser du här nedan. 

Hela programmet kommer att uppdateras efterhand, så håll utkik!

Butiker
Akademibokhandeln - Hos Akademibokhandeln hittar du de senaste bäckerna om träning och hälsa. 
Apotek hjärtat - 20% rabatt på utvalda Apotek hjärtat-varor.
Holmquist optik Synsam - 30% rabatt på alla sportglasögon. Alla som handlar sportglasögon denna dag, får en goodiebag. Expertrådgivning på sportglasögon finns i butiken.
Kjell & Co - 20% rabatt på JBL Reflect Contour Bluetooth-headset, JBL Flip 3 Portable Bluetooth-högtalare, Ledsavers pannlampa med nacklampa 2x3 W och Linocell sportbälte blått. Se fler erbjudanden i butiken.
Life - Erbjudanden inom träningssegmentet. Provsmak av träningsprodukter.
The Body Shop - Köp 2 och få 50% rabatt på den billigaste varan på vår Core I kroppsvård. Gratis handmassage och kroppsvårdskonsultation. Vi bjuder på frukt och juice. Alla som handlar får ett exklusivt prov på vår nyhet Body Yoghurt som lanseras i maj! 
Ticket - 800 kr rabatt/bokning på alla Apollo sporthotell med avresor aug-dec 2018. Gäller nya bokningar hos Ticket Marieberg 28/4-4/5. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden. 1000 kr rabatt per bokning på Sunprime & Sunwing med avresa 1/11-27/12 från Örebro. Gäller endast nybokningar och paketresor med flyg och hotell. Unikt för Ticket Marieberg Galleria under perioden 28/4-5/5
Triumph - 50 % på utvalda modeller av sport-BH lördag-söndag. V 17: Köp 2 eller fler och 25% rabatt. 

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top