Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Boktips för lata sommardagar

Boktips för lata sommardagar
livsstil18/07/2019

Hägrar hammocken eller kanske hängmattan? Här får du några boktips av Akademibokhandeln, som passar utmärkt för din egentid. 

De sju systrarna

En gripande roman av Lucinda Riley, om att spåra sitt förflutna och upptäcka djupt begravda hemligheter. Första delen i serien om de sju systrarna. 

Maia D'Aplièse och hennes fem systrar samlas i sitt barndomshem, ett vackert slott vid Genèvesjön, efter att deras älskade adoptivfar, den mystiske miljardären Pa Salt. hastigt gått bort. Varje syster tilldelas varsin ledtråd som ska leda dem i sökandet efter sina rötter. 
   Maias ledtråd leder henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro. Väl där börjar hon lägga samman pusselbitarna...

Eldslandet

Actionfylld thriller, av Pascal Engman, med många överraskningar. 

En exklusiv klockbutik i Stockholm rånas, men inga armbandsur försvinner - istället säljs kundlistan. En tid senare kidnappas framgångsrika finansmän medan deras familjer pressas på pengar för att få dem fria. 
   I Sydamerika pågår omfattande organhandel. Man tvingas söka sig till Sverige för att hitta kroppar till verksamheten, som bedrivs i en av de mäktigaste nazistkolonierna i södra Chile. 
   Polisinspektör Vanessa Frank inser att det finns ett samband mellan händelserna. Hon är avstängd från sitt arbete men går ändå in i ett flerfrontskrig mot den internationellt organiserade brottsligheten, som visar sig ha förgreningar in i den svenska poliskåren. 

Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt

"En bok för dig som vill ha feelgood med extra djup." (Aftonbladet söndag) Skriven av Gail Honeyman.

Jag har alltid satt en stolthet i att klara mig själv. Jag är en ensam överlevare jag är Eleanor Oliphant. Jag behöver ingen annan, det finns inget stort tomrum i mitt liv, ingen pusselbit som fattas. Jag är en självständig enhet. Det är åtminstone vad jag alltid har intalat mig.

Outsidern

Skriven av Stephen King.

Du blir anklagad för det vidrigaste brott man kan tänka sig. Alla bevis pekar mot dig. Men du vet att du är oskyldig.

Terry Maitland – även kallad Coach T – är något av en lokalkändis i Flint City. Alla känner den omtyckte basebolltränaren, som håller i stadens juniorlag och tränar ungarna i high school. Därför blir chocken extra stor när Terry blir arresterad inför publik och under stor dramatik vid en basebollmatch på den lokala arenan. Han anklagas för ett fasansfullt brott: sexuella övergrepp och mord på en elvaårig pojke.Ett dussin vittnen säger sig ha sett Terry tillsammans med pojken eller nära brottsplatsen samma kväll. Men själv svär Terry på att han befann sig någon helt annanstans.

Missa inte Akademibokhandelns erbjudande på pocketböcker. >> 

Boktips

 

Av Åsa Larsson

Hitta fler spännande böcker

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18 

Kontakt

019-22 34 10

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top