Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Checklista: Så blir du ett reaproffs

Trender04/07/2017

Rean är i gång och butikerna är fyllda med fynd och nedsatta plagg. Men vad är bäst att satsa på? Här är några tips.

Det är vanligt att bläddra bland galgarna på rean och fastna mer för priset än plagget. Men vill du göra hållbara fynd som du kommer att ha stor användning för gäller det att tänka till och planera. Följ vår checklista och välkommen in till Marieberg Galleria för smartare och roligare rea!

Checklista för smarta reafynd

  • Planera. Se över din garderob innan du shoppar. Fundera på vilka plagg du saknar och vilka du redan har för många av. Ett klassiskt misstag är att köpa samma plagg om och om igen.
  • Rätt fyndläge. Har du is i magen? Våga vänta på att plaggen sätts ned från 30 till 50 procent. Men väntar du för länge är risken stor att dina favoriter är borta.
  • Tänk trend. Basplagg i all ära. Men på rean har du ofta god chans att fynda trendplagg som är snygga även kommande säsong. 
  • Rätt storlek. Storlek och passform är två saker du aldrig ska tumma på när du handlar på rea, oavsett hur billigt plagget är. Om plagget inte passar nu kommer det troligtvis inte att passa sen.
  • Satsa på underkläder. Det går sällan lika starka trender på underkläder som det gör på vanliga kläder. Därför kan du passa på att köpa lite lyxigare underkläder på rean.
  • Behåll kvittot. Fråga om det är öppet köp eller bytesrätt på det du köper, och spara alltid kvittot. Kom även ihåg att du kan reklamera ditt reafynd, om du upptäcker att det är trasigt – oavsett butikens regler gällande öppet köp.

Av Marieberg Galleria

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top