Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Djungelboken - the musical

Presenttips01/12/2018

Dröse & Norberg sätter upp familjemusikalen "Djungelboken - The musical" på Conventum Arena den 12 januari 2019 kl 13 och kl 17 och vi har ett exklusivt erbjudande till våra besökare.

Ditt pris är 425 kr/person (ord. pris 530 vuxen, barn 425 kr), priskategori B. Serviceavgift tillkommer. 

Bokningslänk till föreställningen kl 13.

Bokningslänk till föreställningen kl 17.

Trailer ”Djungelboken The Musical”

Barn tycker till om ”Djungelboken The Musical”

Läs mer om oss på: www.drosenorberg.se/djungelboken

DJUNGELBOKEN THE MUSICAL 2018 – 2019 SVERIGETURNÉ 2019, SPELAS I CA. 19 STÄDER!

"MENDÉZ, TILDE FRÖLING, GUNILLA BACKMAN, JAKOB STADELL MED STOR ENSEMBLE.
Dröse & Norberg, Sveriges största familjemusikalproducenter slår till igen! Först kom Trollkarlen från Oz sen Snövit – The Musical följt av Äventyret Aladdin. Nu har turen kommit till den fantastiska historien om Mowgli i Djungelboken – The Musical.
Följ med till den vilda och exotiska Indiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an, denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble.
I Djungelboken – The Musical blir Mowgli ensam kvar i en liten by efter det att tigern Shere Kahn anfallit byn. Mowgli blir sedan ”adopterad” av en liten björnfamilj bestående av pappa Baloo och björnsystrarna Liv och Lycka. Där trivs han och får lära sig att leva tillsammans med alla djuren och naturen.
En dag blir Mowgli utsatt för fara och skyddar sig med hjälp av eld. Detta tycker pappa Baloo är väldans läskigt så han skyndar iväg för att fråga sin vän, den svarta leoparden, Bagheera om råd. Denne blir väldigt upprörd över att höra att ”människovalpen” använder eld lite hursomhelst. Bagheeras råd blir att uppsöka den listige och übersmarta pytonormen Kaa för att få svar på den stora frågan om vad man ska göra med den lille tvåbeningen Mowgli.
Svaret blir tyvärr att Mowgli måste tillbaka till dom andra pälslösa tvåbeningarna – människorna.
Vad som händer sen får man kanske svar på om man vågar besöka Djungelboken – The Musical. Ett helt galet djungeläventyr."

Av Åsa Larsson

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top