titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Elegant och kungligt

Trender09/06/2015

Carl-Philip och Sofia säger ja till varandra i Slottskyrkan inför familj och vänner. Vi har samlat mode för både henne och honom som är inspirerat av det kungliga bröllopet.

Det är nu snart ett år sedan prins Carl-Philip och hans Sofia förlovade sig och här om veckan samlades hela kungafamiljen för lysningsgudstjänsten i Slottskyrkan. Nu är det officiellt, Sofia Hellqvist får titeln H.K.H prinsessan Sofia, hertiginna av Värmland, när hon gifter sig med sin prins. 

Det kungliga bröllopet väntas bli ett riktigt sagobröllop. Den officiella lysningen har redan uppmärksammats av flertalet internationella medier som dessutom hävdar att bröllopet skulle kunna tänkas överglänsa engelske prins Williams och Kate Middletons bröllop.
 Prins Carl-Philip och Sofia träffades 2010 och vi har sedan dess inspirerats av deras oklanderliga stil. Eleganta, knälånga fodral och stiliga slim-fit-kostymer är något vi sett mycket av, men vi kan inte få nog. Vi tipsar dig om hur du kan anamma det tjusiga bröllopsparets stil och skina som en riktig kunglighet!

Klicka här och låt dig inspireras av några utvalda favoriter från hyllorna.

Av Marieberg Galleria

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top