Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Fem produkter som gör ditt hem smartare

Trender12/10/2017

Drömmer du också om det smarta hemmet? Kanske lite mer automatik och lite färre sladdar, fjärrkontroller och mindre trassel? I dag finns det många produkter och tjänster som kan hjälpa dig med just det – och de flesta går att kontrollera med hjälp av din mobiltelefon. Här har vi samlat några gadgets som hjälper dig en bit på vägen till det smarta hemmet.   Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Av Marieberg Galleria

Kontroll hemma när du är borta

Ett lättanvänt och trådlöst kontroll- och övervakningspaket från Panasonic, som innehåller en hubb, ett uttag, en inomhuskamera och två sensorer. Vid köp laddar du även hem en kontrollapp, som låter dig styra systemets alla funktioner. Om sensorerna eller kameran aktiveras meddelas du via din smarta telefon eller fasta telefon. Uttaget som följer med kan du använda till att styra andra funktioner i hemmet via kontrollappen, till exempel om du vill att kaffebryggaren ska sätta i gång innan du kliver upp på morgonen. Vill du köpa till fler enheter till systemet är det enkelt att parkoppla dem via ditt trådlösa nätverk.

Kjell & Company, 2 690 kr

Av Marieberg Galleria

Belysning med ett klick

En enkel lösning för dig som vill kontrollera hela hemmets belysning med en enda fjärrkontroll. Sätt strömbrytaren i det vanliga eluttaget och använd sedan fjärrkontrollen för att slå av och på belysningen. Smidigt och framför allt mycket smart!

Clas Ohlson, 199 kr

Av Marieberg Galleria

Snabb streaming i 4K

Har du inte redan en Google Chromecast är det dags att ta klivet, nu när superversionen Ultra finns. Om du har en tv som klarar HDR och 4K är det här den bästa lösningen för att smidigt streama tv och film direkt från din telefon eller surfplatta. Installationen är enkel, det enda du behöver är ett eluttag och en tv med en ledig HDMI-port. 

Clas Ohlson, 799 kr

Av Marieberg Galleria

Streama musiken

Det smarta hemmet är inte komplett utan möjligheten att streama musik till dina högtalare. Google Chromecast Audio är busenkel att använda tillsammans med stereoanläggningar med 3,5 mm ljudingång. Du streamar direkt från din telefon – utan att det påverkas av inkommande samtal eller andra aktiviteter på telefonen. 

Clas Ohlson, 399 kr

Av Marieberg Galleria

Väderstation 2.0

Vill du få koll på klimatet både inomhus och utomhus? Då är den här väderstationen för dig. Netatmo Urban Weather Station består av två sensorer. Den du sätter inomhus mäter bland annat luftfuktighet, temperatur och luftkvalitet och varnar dig om halterna är för låga eller höga. Utomhussensorn ger dig information om både luftfuktighet och temperatur. Informationen från de båda sensorerna presenteras snyggt och överskådligt i en app till din smarta telefon. 

Clas Ohlson, 1 599 kr

Av Marieberg Galleria

Fler smarta prylar till hemmet hittar du på

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18

Kontakt

019-764 44 90
Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18

Kontakt

019-22 54 50

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top