Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Fujifilm Instax: framkalla de bästa ögonblicken direkt

Trender07/12/2017

Gör festen ännu roligare med en kamera som framkallar bilder på en gång. Det är en garanterad partyfixare och ett perfekt sätt för dina gäster att fånga och minnas festens höjdpunkter.  Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Framkalla dina minnen direkt

Låt dina gäster ta bilder av sig själva istället för att skriva i gästboken. Fyll en tom yta med en snygg fotovägg eller överraska familjens minstingar med en egen kamera som är både enkel och rolig att använda. I år har direktbildskameran blivit het igen och det är beroendeframkallande roligt att få bilderna framkallade direkt.

Blir du sugen på att testa? Fujifilm har flera modeller att välja bland. Den billigaste modellen, Instax Mini 9, kostar cirka 895 kr och en filmrulle med tio bilder kostar från 159,99 kr.
Vill du inte köpa kameran utan istället skriva ut bilder från din smartphone kan du använda filmrullen i skrivaren Instax Share SP-2, som du enkelt ansluter till din telefon eller surfplatta via en wifi-anslutning. Då får du samma sköna känsla på bilderna, men har större möjlighet att påverka bilderna genom att använda dina favoritfilter eller bästa fotoappar innan du framkallar bilden.

Av Marieberg Galleria

Hitta din Fujifilm Instax på

Visa på karta

Öppettider

Måndag - fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18

Kontakt

010-705 33 11

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top