Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Klar för avgång

Trender10/05/2016

Res snyggare och smartare med rätt väska. Marieberg Galleria ger dig tipsen som gör resan smidigare.

En bra weekendväska är ett måste. Väskans namn är faktiskt en aning missvisande för den rymmer utan större problem allt det man behöver för en resa på 2-7 dagar. En ytterligare fördel är att den därmed också fungerar som en naturlig begränsning för dem som alltid vill ha med sig hela hemmet på resan. Får det inte plats i väskan så ska det inte med. Punkt slut. Det man ska tänka på när man insett vikten av en bra weekendväska är att form och funktion måste samspela. En avtagbar axelrem är ett plus och tänk på att väskan helst inte ska vara större än att den accepteras som handbagage om du tar flyget.

Bara det viktigaste

Grundregeln är att alltid resa lätt. Om det känns jobbigt med all packning redan hemma så är det inget mot hur det känns efter att ha släpat sakerna mellan flygplatser, transfertåg, ersättningsbussar och längs gator på väg till
hotellet. Det grundläggande tipset är att stryka allt i packningen som hamnar under rubriken: ”utifall att”. Utifall att det oväntat visar sig vara kallt i Paris i augusti så köper man en tröja där och då. Ta alltså hellre med dig lite för lite saker än för mycket. Det finns alltid möjlighet att komplettera på plats och då får man ju samtidigt en både fin och användbar souvenir från resan.

Hitta massor av snygga weekendväskor hos Oggi bags och Accent.

Av Marieberg Galleria

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18 

Kontakt

019-22 56 15
Visa på karta

Öppettider

Vardagar 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18 

Kontakt

019-500 02 08

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top