titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Miljö-shoppa!

Trender16/07/2015

Trenden med att handla medvetet växer sig allt större. Men hur ska man egentligen tänka när man shoppar?

Ett gott råd är att göra lite mer långsiktiga inköp när det gäller kläder och inredning. Satsa på kvalitet som håller för att användas i många år, och en stil som inte är passé nästa säsong. Ett perfekt argument för att unna sig en lite dyrare investering till garderoben eller hemmet.

För den som älskar att förnya sig ofta, finns det faktiskt många hållbara alternativ. Många klädkedjor har börjat med klädinsamlingar, ett utmärkt sätt att underlätta återanvändning och lätta samvetet hos den som vill köpa nytt. En del välkända varumärken har till och med second handbutiker för de egna kläderna. I mindre skala, varför inte ordna klädbytardagar för dina vänner? Den där klänningen du tröttnat på kanske blir din väninnas snyggaste festoutfit!

Det finns allt fler ekomärkta produkter att välja på i klädbutikerna, vilket är klart värt att tänka på för den som gillar omväxling och vill shoppa loss på senaste trenden. Det händer också spännande saker när det gäller material – snart kommer kläder tillverkade av supermiljövänligt träfiber och majs (!). Och vad sägs om jackor med solceller på ryggen, så du kan ladda mobilen? I väntan på nya, ännu smartare uppfinningar, så tittar vi gärna efter eko-symbolen när vi handlar …

Klicka här och låt dig inspireras av några utvalda favoriter från hyllorna.
 

Av Marieberg Galleria

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top