Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Så här enkelt blir du medlem i MyPlays

Såhär blir du medlem i MyPlays
MyPlays31/08/2018

Här får du hjälp med att bli medlem i MyPlays med några korta instruktioner.

  1. Börja med att ladda ner appen "Marieberg Galleria" i din mobiltelefon. Sms:a "marieberg" till 71120, så får du nedladdningslänken direkt till din mobil. Du kan också gå in på nedan länkar om du läser detta från din mobiltelefon, beroende på om du har en iPhone eller en androidtelefon. App Store (om du har en iPhone) Google Play (om du har en android).
  2. Nu kommer du få en fråga om att Logga in/registrera dig eller om du vill logga in med hjälp av ditt Facebookkonto. Om du väljer att registrera dig, fyller du i alla uppgifter som efterfrågas. På steg 2 väljer du vilka butikskategorier som intresserar dig (detta kan du också göra vid ett senare tillfälle). 
  3. Om du får ett felmeddelande om att ditt telefonnummer eller mailadress redan är registrerat, så kanske du redan har registrerat dig förut för att t ex få vårt nyhetsbrev? Om så är fallet, försök att logga in med ditt lösenord eller klicka på "glömt lösenord" för att få ett nytt. Om det inte fungerar, skicka ett mail till myplays@goloyal.se för att få hjälp. 
  4. Nu är du förhoppningsvis igång och hittar MyPlays-loggan längst upp på skärmen. 
  5. Börja scanna dina köp med QR-koden i butikens kassa genom att trycka på "Scanna köp" längst ner på skärmen. 
  6. På "bonusstatus" kan du se hur långt kvar du har till nästa köp i alla butiker som har butiksbonusar och på "mina bonusar" kan du se vilka bonusar du har att hämta ut. 

Lycka till med MyPlays och tveka inte att höra av dig till myplays@goloyal.se vid minsta oklarheter!

Av Åsa Larsson

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top