Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Skattjakt

Skattjakt
Event09/05/2019

Missa inte vår skattjakt den 25 maj kl 10-13.

Skattjakt

Var med på skattjakt och ha chansen att vinna fina priser. Hämta ditt uppdrag hos våra värdinnor på torget på plan 1. Skattjakten pågår kl 10-13.

Såhär går det till: Hämta ditt uppdrag hos våra värdinnor. Här får du också en ledtråd till var den första koden finns. Hitta koden och skriv ned den på din lapp (med bokstäver). Varje plats med kod har också en ledtråd till var nästa kod finns. Samla alla koder och lämna lappen till våra värdinnor. Har du alla rätt vinner du en liten påse med fina överraskningar!

Lycka till!

Barnens lopp

Samma dag och tid har vi barnens lopp ute på vår grusplan. Starta när du vill och spring valfritt antal varv. Marieberg Galleria skänker 10kr/sprunget varv till "Min stora dag".
Medalj, diplom och mellanmål till alla deltagare. OBS! Begränsat antal platser. 

Busskalas

I år får vi nya bussar i kollektivtrafiken. Kom och kolla in dem och träffa Länstrafiken. De bjuder bland annat på glass och ansiktsmålning. Du kan utmana dig själv eller en kompis i deras luriga bussquiz och vinna finfina priser. Kl 10-18 på grusplanen på norra sidan av gallerian. 

Rackartygarna och Skata Sweden

Nu på lördag kommer Rackartygarna och Skata Sweden att vara på plats på Marieberg Galleria för signering och information om deras nya stora show!

De finns på plats kl 13-16 vid entré 2 (norr). Missa inte detta!

Här kan du se ett litet videoklipp!

Välkomna!

Av Åsa Larsson

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top