Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Sommarens bästa läsning

Trender14/07/2016

För många är sommaren den tid på året då de får tid till att njuta av en riktigt bra bok. Här är Marieberg Gallerias fem favoriter bland säsongens alla böcker.

Få saker är så avkopplande som att få tid till att läsa något intressant eller spännande en skön sommardag. Här är våra bästa tips bland de nyheter som du hittar bokhandeln just nu.

ARVET EFTER DIG
Jojo Moyes

Lou tampas med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att våga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men hur? ”Arvet efter dig” är Moyes starka uppföljare till ”Livet efter dig”.

DE FÖRKLÄDDA FLICKORNA I KABUL
Nordberg, Jenny

En lika intressant som drabbande reportagebok. När journalisten Jenny Nordberg först berättade om det okända fenomenet i New York Times 2010 blev de förklädda flickorna en världsnyhet. Boken fortsätter att följa flera familjer på nära håll i Kabul och är en fascinerande historia om uppfinningsrikedom och kollektivt självbedrägeri, men boken blir också ett skakande reportage om hur lite en kvinnas liv är värt efter tretton års krig i Afghanistan.

KONSTEN ATT HÖRA HJÄRTSLAG
Sendker, Jan-Philipp

Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar. 

KVINNAN PÅ TÅGET
Hakwins, Paula

Rachel har inget jobb och ingenstans hon behöver vara. Ändå tar hon tåget samma tid, varje dag. Varje dag ser hon ett ungt par i huset intill spåret. Jason och Jess kallar hon dem. I Rachels ögon är deras liv lika perfekt som hennes eget en gång var. Men en dag ser hon något från tågfönstret som skakar om henne. ”Kvinnan på tåget” är en av sommarens absoluta läsarfavoriter i spänningsgenren.

DET ÄR NÅGOT SOM INTE STÄMMER
Martina Haag

Martina Haag är en populär författare och skådespelerska. I sin senaste roman har hon skrivit om en skilsmässa som suger in läsaren i ett universum av sorg och ångest, men som också berättar om hur man reser sig, trots att man är helt säker på att man inte orkar längre. Pressen har varit i princip helt enig om att det här är det bästa som Haag någonsin skrivit.

Böcker för sommarläsning hittar du hos Akademibokhandeln.

Av Marieberg Galleria

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18 

Kontakt

019-22 34 10

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top