Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Tid för utomhusspel

Trender17/05/2016

Nu börjar det bli så varmt att man kan vara ute i trädgård och parker och umgås. Marieberg Galleria har därför samlat en lista över de mest populära utomhusspelen just nu.

BOULE
Traditionellt har Boule, eller Pétanque som det i verkligheten heter, främst förknippats med äldre franska män. Fast de senaste två åren har det blivit en riktigt populär aktivitet bland yngre människor i större städer runt om i Sverige och Europa. Boule har helt enkelt blivit hippt.

KROCKET
Klassikern krocket är ett både snyggt och trevligt utomhusspel. Fördelen är att det går att spela på en gräsmatta och spelet passar just bäst för dem som bor med direkt tillgång till gräsytor.

KUBB
Det hävdas ofta att kubb skulle vara ett gotländskt spel med anor från vikingatiden. Huruvida det är sant eller inte är svårt att bevisa, men helt klart är däremot att det blev populärt att spela kubb i Sverige under slutet av 1990-talet. Och sedan dess har spelets popularitet bara vuxit.

FRISBEE OCH FOTBOLL
Att skaffa en frisbee eller en fotboll passar dem som gillar att röra lite mer på sig. Frisbeen finns i många varianter. Det finns frisbees som är tänkta för frisbeegolf där man siktar på vissa mål. Andra frisbees ser mer ut som stora ringar och kan flyga över imponerande avstånd. Frisbee är riktigt kul, och blir bara roligare ju duktigare man blir på att kasta.

Du hittar dessa och många fler roliga utomhusspel hos oss på exempelvis Stadium och Teknikmagasinet.

Av Marieberg Galleria

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20  Lördag 10-18, Söndag 11-18

Kontakt

010-452 87 35
Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20,  Lördag 10-18, Söndag 11-18

Kontakt

010-705 33 11

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top