Nyhetsbrev

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Trendspaning: hörlurar

Trender03/11/2015

Hörlurarna har blivit en trendpryl som både representerar mode och teknik. Här kommer tipsen att tänka på när du ska köpa ett par.

Idag har hörlurar blivit en både stilfull och trendig accessoar och många gånger också en förlängning av våra personligheter. Nu väljer vi inte hörlurar enbart utifrån ljud, utan också med tanke på design, behov, teknik och individuell stil. Precis som när vi köper kläder.

Hörlurarna har helt enkelt blivit våra bästa vänner – några som ständigt är med oss på väg till jobbet, på resan eller under promenaden – och alla andra tillfällen där emellan.

Hur väljer vi då de perfekta hörlurarna för en ultimat musikupplevelse? Här kommer
tipsen att tänka på inför att du ska köpa ett par hörlurar som ska passa dig.

Reser du mycket?

För dig som ofta är på resande fot kan det vara bra med ett par hörlurar med elektronisk brusreducering som stänger ute övrigt ljud. Då du förmodligen också är rörlig under resorna kan det vara bra med lurar som både är trådlösa och hopfällbara. Satsa på hög konformt.

Sportar du mycket?

För dig som är sportar mycket och samtidigt lyssnar på musik, är ett par hörlurar med låg vikt och som känns bekväma extra viktigt. Satsa på ett par som är är svett-, stöt- och dammtåliga så att de passar högintensiv träning både inne- och utomhus. Och välj gärna ett par som är anpassade efter just din aktivitet.

Är musiken viktig för dig?

Du som bara är musikintresserad eller är seriös med ditt musiklyssnande, bör välja på ett par hörlurar med hög ljudkvalitet och som ger detaljerat ljud. Här är tekniken viktig och för bästa resultat kan det vara bra med ett par som är framtagna för hemmabruk. Då design och musik ofta går hand i hand är finishen något att tänka på. Satsa på ett par som representerar din stil.

Här hittar du hörlurar och andra musikprylar som kan passa dig.

Bild: UrbanEars – märket säljs bland annat på 3.

Av Marieberg Galleria

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18

Kontakt

0735-44 00 77

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top