Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Wagner i Marieberg Galleria köpcentrum

Butiksbild Wagner

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag 10-20Lördag 10-18, Söndag 11-18

Kontakt

073-745 58 00
  • Wagner på sociala nätverk :

Butik Wagner

Wagner på Marieberg Galleria i Örebro

Wagner – casual fashion-kläder med det lilla extra
Butiken är inredd i ett helt nytt casual universum, riktad till män i åldrarna 20-50 år. Sortimentet har, i den nya butiken, huvudfokus på märket Lindbergh. Det är cool mode till både yngre och mogna män, som alla önskar värde för pengarna, när de shoppar kläder. Våra brands är bl a Lindbergh, Bison, Shine Original och Junk de Luxe – alla levererar design, kvalitet och pris i helt rätt balans.

  

Låt dig frestas av alla våra jackor, byxor, tröjor, koftor, stickat, stövlar, T-shirts, slipsar, sweatshirts, pikétröjor och mycket mer. Perfekt för den stilmedvetna mannen, som önskar att låta personligheten stå främst med finess och kant.

  

Kvalitet seden 1946 hos Wagner

Sedan 1946 har Wagner levererat kvalitetskläder till stil- och prismedvetna män. En av anledningarna till vår framgång är vårt kompromisslösa fokus på den trevliga shoppingupplevelsen. Det kommer bl a till uttryck genom vår vänliga och kompetenta personal.

  

Vår passion är att klä dig i välsittande kläder och därför är det alltid tryggt att besöka oss, när garderoben behöver en elegant uppgradering. Välkommen till Wagner på Marieberg Galleria i Örebro!

Erbjudande och nyheter Wagner

Andra butiker som säljer produkter/varor för

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top