Department store

Lös in dina presentcheckar från Örebro kommun här!

Här omvandlar du presentcheckarna till Marieberg Galleria presentkort.

Har du fått en julgåva från Örebro kommun och vill lösa in dem mot ett presentkort från Marieberg Galleria?

Du som har Örebro kommun presentcheckar är välkommen att lösa in dessa mot vårt populära Marieberg Galleria-presentkort. Du löser in önskat antal presentcheckar och ingen extra avgift tillkommer.

Kanske behöver du inget speciellt just nu och vill kunna vänta med att köpa något. Vilken tur, för våra presentkort är giltiga i hela 2 år! På vår hemsida kan du se vilka butiker som är anslutna till vårt presentkort.

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Ingen ångerrätt vid köp av presentkort. Vid betalning med presentkort i butik är det respektive butikspolicy som gäller vid till exempel byte av vara och återköp.

Hur gör jag om jag vill köpa Marieberg Gallerias presentkort för mina Örebro kommun presentcheckar?

Du som vill lösa in presentcheckarna till Marieberg Galleria presentkort; maila till info.marieberg@steenstrom.comså hjälper vi dig efter överenskommelse. Du går då till baksidan, bakom Jula. Längst in i hörnet av byggnaden finns en trappa upp till en innergård. Direkt efter trappan finns en dörr till höger där det står Centrumledning på en skylt. Ring på klockan! OBS! Du löser in presentchecken i din Cardskipper-app först när du är på plats hos oss.

Välkommen!