Tillbaka
Mbg Safeguard webbanner ny 1920x580

Safe Place to Shop

Hälsan och säkerhet är av högsta prioritet för oss på Marieberg Galleria, och vi arbetar med att på bästa sätt ta hand om de som arbetar och handlar på vårt shoppingcenter.

Vår högsta prioritet har alltid varit, och är fortfarande, tryggheten och säkerheten i vår galleria. Vi har infört flera olika åtgärder för att säkerställa att våra kunder och anställda är säkra i vårt köpcentrum.

Vi följer alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, såväl nationella som regionala och lokala. Utöver detta har vi utvecklat, och uppdaterar ständigt, en specifik köpcentrumpolicy med rutiner som säkerställer maximal säkerhet och trygghet.

Exempel på åtgärder som har implementerats på vårt köpcentrum:

  • Synlig information på toaletter samt digital skyltning  (handhygien mm).
  • Ökad frekvens av rengöringsrutiner, med fokus på desinfektion av riskområden (dörrhandtag, trapphandtag, skrivbord, toaletter, kranar, handfat etc.).
  • Ökad ventilation i shoppingcentret för att öka nivån på frisk luft inomhus.
  • Kontroll på besöksantalen i realtid.
  • Handdesinfektion finns tillgänglig på flera platser i vårt köpcentrum.
  • Vi uppmuntrar våra anställda och kunder att ta väl hand om varandra.

Som en extra säkerhetsåtgärd har vi certifierats med Safeguard-certifikat av Bureau Veritas vilket innebär att vi har implementerat och följer strikta riktlinjer för hälsa, säkerhet och hygien på vårt köpcentrum. Detta säkerställer vi tillsammans med Bureau Veritas, en oberoende inspektör, som har granskat och inspekterat att vi följer våra riktlinjer som stämmer överens med rekommendationer och råd från Folkhälsomyndigheten.

Vi har även ett tekniskt system som räknar antalet besökare i vårt köpcentrum i nutid. När behov har funnits har vi även anlitat extra personal för att säkerställa social distansering på plats i vårt köpcentrum. 

Om du vill besöka Marieberg Galleria under våra lite lugnare tider så föreslår vi att komma hit vardagar på dagtid. Generellt har vi färre besökare här mellan kl 10-12 samt 19-20. På nedan länk kan du se hur våra besöksnivåer ligger och på det sättet lättare planera ditt besök

Här ser du våra besöksnivåer >>

Som nämnts ovan har vi ett stort fokus på trygghet och säkerhet så att vårt köpcentrum ska vara en trygg plats att träffas på och handla i.

Tänk på att:

- Hålla avstånd

- Stanna hemma om du känner dig sjuk

- Var noga med handhygienen, tvätta händerna ofta

- Hosta och nys i armvecket

I dessa svåra tider uppmanar vi dig att göra vad som är nödvändigt för att ta vara på din hälsa för dig och dina nära och kära genom att följa lokala och nationella hälsomyndigheters rekommendationer.