Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Marieberg Galleria ? Klicka här

Registrering

  • 1 | Logga in / Registrera
  • 2 | Mina varumärken
  • 3 | Bekräftelse

Allmän information

Civilstånd* :
Jag accepterar att via e-post få upplysningar om erbjudanden, rabatter och annan kommersiell information från Marieberg Galleria :
Jag accepterar att via e-post få information och kommersiella erbjudanden från Marieberg Galleria partner. :

*Fältet är tvingande

Mer information om vårt arbete för att skydda dina uppgifter, dina rättigheter och hur du utövar dem finner du via ikonen ”Se mer” nedan och i vår personuppgiftspolicy.

Vi behöver samla in personuppgifterna ovan markerade med en asterisk* för att uppfylla ovan nämnda ändamål. I annat fall kan vi inte behandla din prenumerationsbegäran. Övrig information är frivillig.

Du samtycker också till att dina uppgifter kan kombineras med andra uppgifter som samlas in om dig av Klépierre Management, och att de kan användas för att analysera din profil så att du kan få personligt anpassade meddelanden och erbjudanden. Dina uppgifter kan också användas för statistiska ändamål, liksom för nöjdhetsundersökningar.

Endast mottagare som vederbörligen har fått behörighet av Klépierre och som ansvarar för att hantera konton tillhörande prenumererande besökare får åtkomst till dina uppgifter, i enlighet med vad som anges i vår personuppgiftspolicy.

Om du har samtyckt till detta (kryssrutan ovan) kan dina uppgifter även vidarebefordras till några av våra partners, enligt definitionen i vår personuppgiftspolicy, för marknadsföringsändamål, för att du ska kunna dra fördel av deras nyhetsbrev, rabatter, erbjudanden och andra kampanjer.

Dina uppgifter kommer att lagras av Klépierre Management under hela prenumerationen. I händelse av inaktivitet från din sida, raderas dessa uppgifter senast tre år efter din senaste kontakt med Klépierre Management, om inte ditt samtycke erhålls igen för en längre period.

Du har rätt att få åtkomst till dina personuppgifter, få dem rättade eller raderade eller begära att behandlingen av dem begränsas. Du har också rätt till dataportabilitet, att göra invändningar mot behandlingen samt att lämna in ett klagomål till den nationella dataskyddsmyndigheten angående dina personuppgifter inom gränserna för gällande förordningar. Du kan även ta tillbaka ditt samtycke när som helst, bland annat genom att klicka på länken ”Avsluta prenumeration” i våra e-postmeddelanden.

Om du har frågor och/eller vill utöva dina rättigheter, kan du när som helst ändra din information via sidan ”Mitt konto”. För specifika frågor (som inte omfattas av alternativen på sidan ”Mitt konto”) kan du även kontakta Klépierre Management via e-post, genom att skicka ett meddelande där du bifogar kopior av samtliga relevanta identitetshandlingar till följande adress: dpo@steenstrom.com

Vänligen läs vårt rättsliga meddelande samt regler och användarvillkor för vår Digitala plattform.

Sortera på kategorier

Välj ett varumärke du vill följa

Grattis!

Ditt konto skapades.
Upptäck våra bästa shoppingerbjudanden !

Kolla in våra erbjudanden
#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Måndag-fredag 10-20
Lördag 10-18, Söndag 11-18

Phone : +46 19 20 67 90
> Kontakta oss

Top