MariebergGalleria

HÅLL DIG UPPDATERAD

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter, event eller erbjudanden på Marieberg Galleria.

Du är för ung för att skapa ett konto

Ange ett giltigt födelsedatum

Jag vill ta emot nyheter och erbjudanden från Marieberg Galleria.

Klicka på "Läs mer" här nedan eller se vår Marknadsföringssamtycke och Personuppgiftspolicy för mer information om hur din data hanteras, dina rättigheter och hur du kan hantera dem.

Läs mer

Det är nödvändigt för oss att samla in dina personuppgifter ovan. Utan detta är det inte möjligt att skapa ett konto.

Du samtycker även till att din data kan kombineras med annan data som Klépierre Management kan ha samlat in om dig, och att de kan användas för att analysera din profil för att få mer anpassat innehåll och erbjudanden. Dina uppgifter kan också användas för statistiska ändamål, utöver undersökningar om kundnöjdhet.

Endast de mottagare som är auktoriserade av Klépierre Management och som ansvarar för hanteringen användarkonton, kommer att ha tillgång till dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Dina data kommer att sparas av Klépierre Management under tiden du har ett konto hos oss. I händelse av inaktivitet från din sida kommer din data raderas senast tre år efter din senaste kontakt med Klépierre Management, såvida du inte ger ditt samtycke igen för att behålla ditt konto.

I dina personuppgifter, inom gränserna enligt gällande regler, har du rätt till att ha tillgång till, rätta, radera, begränsa, flytta och att lämna klagomål till den nationella myndigheten som ansvarar för skyddet av personuppgifter. Du kan också dra tillbaka ditt samtycke när som helst genom att klicka på länken "Avsluta prenumerationen" som finns i all vår kommunikation.

För frågor och/eller för att utöva dina rättigheter kan du gå till ditt konto för att göra önskade ändringar och i fall av en specifik fråga eller begäran (som inte finns som alternativ på kontosidan) kan du kontakta Klépierre Management genom att skicka ett e-postmeddelande med en kopia av alla relevanta identitetsdokument till följande adress: GDPR.sverige@steenstrom.com.

Vi rekommenderar dig även att läsa vår Personuppgiftspolicy och Allmänna regler & Användarvillkor.

Läs mindre