MyPlays

Shoppingservice

MYPLAYS
VÄLKOMMEN TILL MYPLAYS – ETT LOJALITETSPROGRAM FÖR VÅRA LOJALA KUNDER!


Marieberg Galleria har introducerat ett lojalitetsprogram som vi kallar MyPlays och det är vårt sätt att ge något tillbaka till våra lojala kunder. Våra kunder är det viktigaste för oss och vi har därför skapat ett program bara för er. Här får du extra bonus bara genom att registrera de köp du gör hos oss på Marieberg Galleria. Du registrerar enkelt dina köp genom att öppna Marieberg Gallerias app och skanna QR-koden du finner intill kassan i butiken. Ju fler köp du registrerar, desto fler bonusar kan du uppnå. Bonusarna kommer både från oss på Marieberg Galleria och från samarbetspartners och det är aldrig långt till nästa bonus. Bonusarna kan vara allt från en kopp gratis kaffe, till värdecheckar, rabatter och gåvor.

LADDA NER APPEN
Ladda ner Marieberg Gallerias app i App Store eller Google Play och registrera dig i MyPlays. Nedan hittar du mer information om hur det går till att bli medlem och sedan skanna för att få bonus.

BLI MEDLEM I MARIEBERG GALLERIAS LOJALITETSPROGRAM
1. Ladda ner Marieberg Galleria-appen från App Store eller Google Play. Om du sms:ar marieberg till 71120 så får du länken till appen i din mobil. 
2. Registrera dig i MyPlays
3. Klart! Nu kan du få bonus när du handlar och scannar QR-koden

SAMLA BUTIKSBONUS
1. Gör ett köp i en butik
2. Öppna Marieberg Galleria-appen
3. Klicka på ikonen för att scanna QR-kod och scanna QR-koden som du hittar vid kassan, fråga personalen om du inte hittar den

DU KAN ÄVEN SAMLA BONUS PÅ ANDRA SÄTT I VÅR GALLERIA T EX VIA CHECK-IN!
1. Hitta en Check-In QR-kod i ditt center
2. Öppna Marieberg Galleria-appen
3. Klicka på ikonen för att scanna QR-kod och scanna QR-koden
 
HAR DU FRÅGOR?

Marieberg Gallerias butikspersonal kan hjälpa dig om du har några frågor, uppstår problem med appen, kontakta vår MyPlays-support enkelt genom att maila: myplays@goloyal.se  

Ladda ner Marieberg Gallerias app och gå med i MyPlays här:

Apple Store Icon Play Store Icon