Mode

Skopunkten på Marieberg Galleria i Örebro

Skopunkten är en del av Skandinaviens största skokoncern NilsonGroup. Tillsammans med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Jerns samt franchisebaserade Ecco Stores erbjuder koncernen ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med ca 300 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2012.

Hos Skopunkten på Marieberg Galleria i Örebro hittar du alltid ett brett sortiment av aktuella skor till låga priser. Hos oss handlar du smart till hela familjen då det är förmånligt att köpa flera par på samma gång. Vi har alltid våra erbjudanden ”Välj 3 Betala 2 – Billigaste paret på köpet” samt ”Välj 2 – Billigaste paret halva priset”.

På Skopunkten på Marieberg Galleria i Örebro finns skor för alla tillfällen samlat på ett ställe. Det är smidigt att prova då hela paret står framme i butik. Tydlig kommunikation samt kunnig och tillmötesgående personal gör det lätt för dig att hitta rätt skor. Det är enkelt att handla på Skopunkten på Marieberg Galleria i Örebro!

Välj från hela sortimentet och shoppa bekvämt på skopunkten.com


Välkommen!

Save Icon selectedSave Icon
Skopunkten

Skopunkten

close iconStängt
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Only
Stängt
Volt
Stängt

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla