deal image
Marieberg Galleria har utvecklats från vad som redan var en regional framgång till att bli ett av Sveriges modernaste köpcentrum. Hela köpcentret renoverades under perioden 2007-2009, och i augusti 2009 öppnade det moderna, kraftigt utökade Marieberg Galleria. Med sina 104 butiker under ett tak, representerar Marieberg Galleria ett koncept som tillfredsställer marknadens behov av ett varierat utbud av varor, trevlig atmosfär, generösa öppettider, hög servicenivå, gratis parkering, förvaringsskåp, babylounge och en lekplats för våra minsta gäster. Vi strävar efter konstant utveckling och att hela tiden ligga i framkant vad gäller detaljhandelsmix, inredning, service och kommunikation. Marieberg Galleria har vunnit flera utmärkelser både i Sverige och utomlands.
mall-image
manager

Sofie Källgren

Shopping Center Manager

Kontakta oss

Ditt center i några siffror

icon

75

butiker

Läs mer
icon

11

restauranger

Läs mer
icon

1988

byggår

images

Service

Ett engagerat center

mall-imagemall-image

Marieberg Galleria har utvecklats från vad som redan var en regional framgång till att bli ett av Sveriges modernaste köpcentrum. Hela köpcentret renoverades under perioden 2007-2009, och i augusti 2009 öppnade det moderna, kraftigt utökade Marieberg Galleria.

Med sina 104 butiker under ett tak, representerar Marieberg Galleria ett koncept som tillfredsställer marknadens behov av ett varierat utbud av varor, trevlig atmosfär, generösa öppettider, hög servicenivå, gratis parkering, förvaringsskåp, babylounge och en lekplats för våra minsta gäster.

Vi strävar efter konstant utveckling och att hela tiden ligga i framkant vad gäller detaljhandelsmix, inredning, service och kommunikation.

Marieberg Galleria har vunnit flera utmärkelser både i Sverige och utomlands.