Mode

Wagner i Marieberg Galleria köpcentrum

Wagner på Marieberg Galleria i Örebro

Wagner – casual fashion-kläder med det lilla extra
Butiken är inredd i ett helt nytt casual universum, riktad till män i åldrarna 20-50 år. Sortimentet har, i den nya butiken, huvudfokus på märket Lindbergh. Det är cool mode till både yngre och mogna män, som alla önskar värde för pengarna, när de shoppar kläder. Våra brands är bl a Lindbergh, Bison, Shine Original och Junk de Luxe – alla levererar design, kvalitet och pris i helt rätt balans.

Låt dig frestas av alla våra jackor, byxor, tröjor, koftor, stickat, stövlar, T-shirts, slipsar, sweatshirts, pikétröjor och mycket mer. Perfekt för den stilmedvetna mannen, som önskar att låta personligheten stå främst med finess och kant.

Kvalitet seden 1946 hos Wagner

Sedan 1946 har Wagner levererat kvalitetskläder till stil- och prismedvetna män. En av anledningarna till vår framgång är vårt kompromisslösa fokus på den trevliga shoppingupplevelsen. Det kommer bl a till uttryck genom vår vänliga och kompetenta personal.

Vår passion är att klä dig i välsittande kläder och därför är det alltid tryggt att besöka oss, när garderoben behöver en elegant uppgradering. Välkommen till Wagner på Marieberg Galleria i Örebro!

Save Icon selectedSave Icon
wagner-321

Wagner

open iconÖppet
hours

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

Carlings
Öppet
Volt
Öppet

Vi har fler butiker som vi tror att du kommer gilla