Tillbaka
Instabox_1920x580

Nu kan du hämta paket på Instabox hos Marieberg Galleria

Du kanske redan har sett Instabox stora röda skåp i butiker och mataffärer. Nu kan du enkelt hämta ut paket med Instabox även hos oss på Marieberg Galleria. 

Instabox är ett fraktföretag som levererar dina paket till sina röda skåp där du sedan själv enkelt hämtar ut med en pinkod. Du slipper alltså stå i kö hos postombudet och Instaboxen har samma öppettider som Marieberg Galleria. När du beställer en vara väljer du vilken Instabox du vill få det levererat till, så passa på att hämta paketen här när du har ärenden hos någon av våra butiker. 

Du hittar Instaboxen på plan 2 bredvid PartyLand i Marieberg Galleria. 

Inte testat Instabox innan? Så funkar det
Om du väljer Instabox som leveransaternativ när du näthandlat får du ett sms från Instabox när paketet är framme. I sms:et hittar du en pinkod som du använder för att öppna skåpet – sen är det klart! Om du ska returnera något med Instabox får du en pinkod som du använder för att öppna skåpet och lägga in paketet.

Service på Marieberg Galleria
Vi har många fler servicetjänster på Marieberg Galleria – som bankomat, postlåda, fotoautomat och en lekyta där du kan låna Ipads fyllda med roliga filmer och spel. Här hittar du all vår service >>