Tillbaka
Tre presentkort m hand_1920x580

MARIEBERG GALLERIA PRESENTKORT

Shoppingservice
Vad ger man till någon som har allt eller när önskelistan är för lång? Marieberg Gallerias presentkort förstås! Köp presentkortet i våra presentkortsautomater, lika enkelt som en bankomat. Låt mottagaren själv välja fritt bland våra anslutna butiker!

Ett tack, ett farväl eller bara för att dina vänner förtjänar det bästa! Varför inte ge bort Marieberg Gallerias uppskattade presentkort till din mamma eller vän?
 
Hur fungerar det?
 Marieberg Galleria presentkort är giltigt i två år från och med utfärdat datum
Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter
Ingen ångerrätt vid köp av presentkort
• Vid betalning med presentkort i butik är det respektive butikspolicy som gäller vid till exempel byte av vara och återköp.
 
Köp i presentkortsmaskin
Betala direkt med kort i en av våra maskiner. Presentkortsmaskinerna hittar du på plan 1 mellan The Coffee och Life samt på plan 2 vid räcket mittemot Wagner. Bestäm själv vilken summa presentkortet ska vara på, från 100 kr till 5000kr á presentkort. Man kan köpa 1-10 presentkort per köp med ett maxbelopp på totalt 20 000kr.   
 
Köp presentkort online
Nu kan du även köpa våra presentkort online! (OBS! Fungerar tyvärr inte för dig med server utanför Sverige.) Värdebevisen skickas ut via mail till angiven e-mailadress eller direkt till den som ska erhålla värdebeviset. En avgift på 10 kr per köp tillkommer vid kortbetalning. Värdebeviset aktiveras först när full betalning är erhållen, en bekräftelse på detta skickas till beställarens e-mailadress. Mottagaren får ett värdebevis som är giltigt i 12 månader som lätt löses in mot ett presentkort på Marieberg Galleria i en av våra presentkortsmaskiner. Presentkortet är giltigt 2 år från det datum värdebeviset löses in. Vid onlineköp är minimumbeloppet 300 kr/värdebevis och maxbeloppet 2500kr/värdebevis. För att köpa värdebevis klicka på symbolen köp presentkort. 
Vid eventuella frågor gällande onlineköp kontakta:

Support
E-post: Support@giftcardweb.se
Telefon: 035-19 02 40
Öppettider telefonsupport: helgfria vardagar 9-15

Saldo
Presentkortet fungerar som ett betalkort och det är bara du som kan se ditt saldo. Kontrollera saldot i någon av våra presentkortsautomater eller här >>

Gäller i butiker:   
Här kan du ladda ner en utskriftsvänlig lista på anslutna butiker >>

 

Ett tack, ett farväl eller bara för att dina vänner förtjänar det bästa! Varför inte ge bort Marieberg Gallerias uppskattade presentkort till din mamma eller vän?
 
Hur fungerar det?
 Marieberg Galleria presentkort är giltigt i två år från och med utfärdat dat...

VILL DU SE MER? DU KANSKE ÄVEN GILLAR

All service (2)