Tillbaka
29860 MAR Hst Description list slider Large 1920x580px

Höstfeeling 1 oktober

icon

Välkommen till höstens stora modeevent

Den 1 oktober kl 11-17 är det dags för årets höstevent. Inspireras av höstens mode, få stilrådgivning, tävla om fina priser och annat skoj!

Få en kostnadsfri stilrådgivning hos Stilstudion på torget, plan 1. Här visar tjejerna från Stilstudion upp olika stilar och genom en stilanalys kan de guida dig rätt i höstens mode och tipsa dig om det som passar just dig.

Passa också på att anmäl dig till vår "gör-om-mig-tävling" tillsammans med Stilstudion. Vinnaren kommer att få komma hit en dag under hösten och skämmas bort ordentligt med både hår- och make-up-styling samt kläder, skor och accessoarer från våra butiker. Det kommer att göras en bild- och filmserie som publiceras i våra kanaler under hösten, så du måste vilja vara med på bild. 

MariArt stylingskola stylar dig kostnadsfritt kl 12-16 på torget på plan 1. Passa på att få kvällens hår och make-up fixad.

Tävla om ett Marieberg Galleria presentkort laddat med 2000 kr, på plan 2. 

Få en kostnadsfri make-up hos Kicks på torget på plan 1.

Och en massa fina erbjudanden i butikerna hittar du här >> Kommer även att fyllas på efterhand. 

Butikernas program (fylls på efterhand, så håll utkik)

Albrekts guld - Gissa antalet diamanter och tävla om ett presentkort.
MQ Marqet - Köp ett ytterplagg och var med i utlottningen av ett presentkort värde 200 kr.
Teknikbröderna - bjuder på popcorn, ice slush samt ansiktsmålning kl 11-15 utanför sin butik.
The Body Shop
- Hitta din bas-make-up inklusive rådgivning med lättare make-up, handla för 300 kr och få rådgivningen gratis (ord. 150 kr) eller handla för 500 kr, få rådgivning + gåva på köpet (ord. 600 kr). Handla för 300 kr och få brynplock gratis. Missa inte deras adventskalender och deras nya serie Edelweiss.