Tillbaka
uteplats3_responsiv_1920_580

9 budgetfavoriter till uteplatsen

Har du balkong eller uteplats är det hög tid att göra den sommarfin. Börja med att sopa och såpa trall, torka av utemöbler med en fuktig trasa för att sedan se vad som behövs för att få till den rätta sommarkänslan. Vi har samlat ihop nio soliga budgettips som snabbt och effektivt höjer stämningen hela säsongen. Bild från Lagerhaus.

Bild på rosa bord

Ljust litet bord i metall

Oavsett om du har mycket eller lite utrymme på din uteplats är ett litet bord alltid välkommet. Det här pudriga bordet i metall är perfekt avställningsyta till kaffekoppen eller blomkrukan.

Lagerhaus, 300 kr

Bild på sittpuff

Puffa till det

Fixa häng för hela familjen med sköna, låga puffar i tåligt sjögräs. De funkar som ett perfekt komplement till utomhusstolar och solstolar och bidrar med skön loungekänsla på uteplatsen.

Lagerhaus, 400 kr

Bild på litet växthus 

Väck trädgårdsmästaren i dig

Har du minimalt med yta men drömmer om en prunkande kryddträdgård? Då är det här mini-växthuset perfekt för dig! Ett grymt budgettips till dig som vill odla basilika, sallad eller ge dina sticklingar maximalt med kärlek.

Lagerhaus, 250 kr

Bild på grön sittbänk i metall

Bänka dig med Bengt

Säg hej till Bengt, en närmast idealisk sittbänk i metall. Med sina 112 cm får Bengt plats nästan var som helst och erbjuder en smart sittplats för lata dagar på uteplatsen.

Lagerhaus, 600 kr

Bild på sandaler

All inclusive-sandal

Enkelt tips för att öka gästvänligheten på din uteplats! Fixa lånesandaler till dig och alla semestersugna gäster!

Flying tiger Copenhagen, 70 kr

 Bild på filt

Kyliga kvällar

Dagarna i maj är heta, kvällarna … not so much. Råd bot på kyliga sommarkvällar genom att bunkra upp med massor av mysiga filtar.

Flying tiger Copenhagen, 150 kr

Bild på mönstrad textil

Paradisisk känsla

Vem älskar inte snygga textilier? Hemtex kallar duken i det här mönstret för ”paradis”, en känsla man gärna vill uppnå. Att den är avtorkningsbar är ett extra plus.

Hemtex, 349 kr

Bild på randig kudde

Rätta ränder

Skapa inomhuskänsla utomhus med textilier. Fyll på med sköna kuddar i olika storlekar, mönster och material. Och varför inte börja med den här klassiska randiga varianten?

Hemtex, 299 kr

Bild på ampel

Blomsterregn

Amplar ger en fin inramning till uteplatsen eller balkongen. Vill du ha ett färgsprakande blomsterregn ska du satsa på petunior. Är gröna växter din favorit väljer du murgröna eller penningblad.

Hemtex, 149 kr