Tillbaka
VlgrenhetNY

Act for good

Shoppa och samtidigt göra gott? Ja! Marieberg Galleria skänker pengar till flera olika välgörande ändamål under året – och du som kund kan också vara med och bidra.

 

Känner du till citatet ”with great powers comes great responsibility” från Spider-Man? Det passar faktiskt in på fler än bara superhjältar. Marieberg Galleria till exempel.

Som ett av landets största köpcentrum går det att göra skillnad för både människor, miljö och närområdet. Och kanske har du som kund redan märkt hur.

Det senaste exemplet är alla hjärtans dag. Ett blomsterhjärta sattes upp och fick fungera som backdrop till de som vill föreviga sig själva eller sin älskling i en extra kärleksfull miljö. Och för varje hjärtbild som taggades på Instagram skänkte Marieberg Galleria pengar till Hjärt-lungfonden. Ett annat, liknande exempel är från vinterns sextimmars-lopp inne på gallerian, där det akuta läget med skogsbränderna i Australien fick centrumledningen att agera. För varje startad deltagare i loppet donerades en summa till Röda Korset i Australien.

Under året är alltså Marieberg Galleria initiativtagare till flera olika projekt, som stärker både personalen på gallerian, kunderna som besöker den och välgörande ändamål på global och lokal nivå. Visste du till exempel att gallerian har flera hjärtstartare och att all personal har möjlighet att gå hjärt-lungräddningskurs? Och att maskoten Mariebergs-Mopsen inte bara lär barn hur de ska vara en bra vän, utan också hur man pysslar smart med återvunnet material?