Tillbaka
27804_Myplays_Description list slider_01_Large_1920x580px_360kb SE

Bonus på dina köp - MyPlays

Hurra och välkommen till MyPlays!

Vad är MyPlays?
MyPlays är Marieberg Gallerias sätt att ge tillbaka till dig som kund. Våra kunder är det viktigaste vi har och därför har vi skapat detta lojalitetsprogram för just er. Här får du massor av extra bonus bara genom att registrera de köp du gör hos oss på Marieberg Galleria. Genom att registrera dina köp i vår app får du bonus och unika förmåner.

Hur blir jag medlem?
Sms:a marieberg till 71120 så får du enkelt länken till appen i din mobil. Du hittar också appen "Marieberg Galleria" på App Store och Google Play. I appen registrerar du dig och kan sedan börja att samla bonus.

Hur fungerar det?
Öppna vår app och scanna QR-koden, med QR-läsaren som finns i appen, vid butikens kassa varje gång du handlar. Om du klickar på symbolen som ser ut som en liten "tag" längst ner, näst längst till höger hittar du din bonusstatus under Butiksbonusar och Centrumbonusar. Där kan du följa hur långt du har kvar till nästa bonus. Om du klickar på den lilla paketsymbolen näst längst till vänster, ser du vilka bonusar du har att hämta ut.

 

QR-kod MyPlays

Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusarna kommer både från oss på Marieberg Galleria, våra MyPlays-butiker samt från våra partners. Det är aldrig långt till nästa bonus. Det kan vara allt från rena gåvor, till rabatter.

Checka in
Nu har du ännu fler chanser att få bonus hos oss. Glöm inte att checka in varje gång du kommer till oss på Marieberg Galleria så samlar du till ännu fler bonusar. Det gör du genom att scanna Check-in-koderna som sitter uppe i gallerian i anslutning till entréerna. 

Så vad väntar du på?
Ladda ner Marieberg Gallerias app pronto och gå med i MyPlays.

Varmt välkommen till MyPlays