Tillbaka
30020 Marieberg Lojalitet Large website desktop image 1920x580px 360kb

Ditt kvitto kan bli en vinstlott

Shoppa - fota - tävla

Gå med i kundklubben och få ut ännu mer av din upplevelse hos oss på Marieberg Galleria. Appen Club Marieberg Galleria uppdateras hela tiden med massa härliga erbjudanden, nyheter och event. Varje vecka och månad lottar vi dessutom ut fina priser bland våra medlemmar, du tävlar enkelt genom att ladda upp dina kvitton. Det här vill du inte missa!

Vill du vara först med att veta vad som händer på Marieberg Galleria och ta del av skräddarsydda erbjudanden och bonusar från just dina favoritbutiker? Då är ett hett tips att gå med i vår nya kundklubb! Ladda ner appen Club Marieberg Galleria redan idag. Du hittar den där du brukar hämta dina appar. 

Appen är givetvis helt kostnadsfri. Här hittar du spännande nyheter och får enkelt koll på kommande event. Som medlem i kundklubben bjuder vi dig på lite extra guldkant vid aktiviteter i Marieberg Galleria.

Appen är laddad med massor av superfina erbjudanden från våra butiker och restauranger. Du hittar också spännande produkter och tjänster från våra externa samarbetspartners.

Och glöm inte att ladda upp dina kvitton varje gång du handlar. Appen har en smart kamerafunktion som gör det enkelt att komma igång. Varje kvitto blir nämligen en lott i vårt fantastiska kundklubbslotteri. Vi drar nya vinnare varje vecka och månad.

- Jag vann ett presentkort på 500 kronor, det känns såklart jättekul! Nu får det bli en ny tur till Marieberg Galleria, säger Emma som laddade upp sina kvitton efter en shoppingrunda med vännerna.
- Jag trodde att det skulle vara krångligt, men det var verkligen smidigt. Jag kommer att fortsätta lägga in mina kvitton, det är ju dumt att missa chansen att vinna igen, säger hon.

Såhär gör du:
1. Ladda ner appen Club Marieberg Galleria.
2. Skapa ett konto. Välj dina favoritaffärer och intressen för att få skräddarsydda erbjudanden, rabatter och bonusar direkt i appen.
3. Ta fram appens kamerafunktion och ta en bild på kvittot varje gång du handlar något på Marieberg Galleria. 
4. Ju fler kvitton du laddar upp desto större chans har du att vinna! Varje kvitto ger dig en lott. Nya vinnare varje vecka och månad.
5. Och du, glöm inte att kika runt i appen! Här hittar du exklusiva medlemserbjudande från våra butiker och restauranger. Här finns också förmånliga rabatter och services från våra samarbetspartners som BookBeat, Yogobe och Hello Fresh. I appen kan du enkelt följa vad som händer på Marieberg Galleria, vi uppdaterar hela tiden med aktuella nyheter och event.