Tillbaka
croissant_marieberg_responsiv_1920_580

Ta en skön paus i shoppingen på franskinspirerat café

Efter lite shopping finns det inget bättre än att slå sig ner i en mjuk fåtölj med en vän och en stor latte toppad med skummad mjölk. Varför inte testa det nyöppnade caféet Le Croissant nästa gång du är i Marieberg Galleria? Strax före jul slog Le Croissant upp dörrarna och här hittar du franskinspirerad fika och mat – surdegsbaguetter, macarons, espresso och massor av croissanter så klart. Allt i en elegant miljö med mysig bistrokänsla.
– Vi har fått ett jättefint bemötande av alla gäster. De gillar vår mat och tycker om den lugna atmosfären här, säger Kaveh Azizi som är restaurangchef på Le Croissant.

Le Croissant låter ju minst sagt franskt, vilka franska klassiker hittar man på er meny?
– Många, vi har både matiga rätter och söta bakverk här. Allt från klassisk fransk löksoppa till vår specialitet som är nybakade croissanter med olika smaker.

Har du någon egen favorit?
– Månadens rätt är alltid bra tycker jag. Då får en känd profil ta fram en signaturrätt som vi har på menyn under en månad och sedan byter ut, så håll utkik!
– Oavsett vad du själv gillar kan du förvänta dig god mat som lagas på beställning till bra priser här på Le Croissant, säger Kaveh Azizi.

Le Croissant hittar du på plan 2, bredvid Volt.

Le Croissant
En liten bit av Paris i Marieberg Galleria