Tillbaka
hostensskor_4_responsiv_1920_580

11 skor som ringar in höstens trender – från klassiska sneakers till punkiga boots

Om vi ska tro modeexperterna ska du satsa på klassiska sneakers, grova kängor, stövletter med spetsig tå och punkiga detaljer som nitar och kedjor i höst. Well, det låter ju mer än schyst. Här är 11 skor från våra butiker som anammar höstens trender. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Sneaker i svarta och beiga toner

En sko för vardagen

Gants sneakermodell Niceville ÄR den perfekta vardagsskon. Den är chunky utan att vara för chunky, färgerna är perfekt hösttonade och det spelar ingen roll om du bär den till kostym eller jeans – den är lika snygga oavsett.

Bergqvist skor, 1 499 kr

Svarta höga stövlar

90-tals-snygga stövlar

En del goth och en del Spice Girls. Oavsett åt vilket håll du drar åt är de här coola veganstövlarna från Johhny Bulls en grym attitydboost i garderoben.

Scorett, 1 600 kr

Svarta platåstövlar 

Grejen med platå

Det är bara att konstatera, platåsula är fortfarande grejen! De här snygga platåkängorna från K. Cobler utgör en bra kontrast till en garderob fylld med klänningar.

Scorett, 1 300 kr

Svarta mockastövlar

Stöveln som har ”det”

En liten modefågel viskade precis i ditt öra att stövlar med nerhasat skaft – som dessa – är superinne just nu. K. Coblers variant i grå mocka är ett lyxigt alternativ som höjer modegraden rejält i höst.

Scorett, 1 200 kr

Vinröd converse

Satsa fullt på klassiker

Sneakers är alltid rätt. Och i höst längtar vi efter klassiker, som ett par Converse All Star i vinrött, till exempel.

Stadium, 749 kr

Svart platåkänga 

En klassiker med twist

En höstklassiker är boots i chelsea-modell. Den modemedvetna väljer ett par med en twist, som de här från Vagabond. Platåsulan och det lite högre skaftet blir snyggt till höstens klänningar och croppade jeans.

Nilson shoes, 1 399 kr

sandfärgad känga 

Street wear möter ökenkänga

Ökenkänga på steroider! Den grova platåsulan är fortfarande en trenddetalj att spana efter och vi fastnar speciellt för de här grova, sandfärgade kängorna från Duffy.

Nilson shoes, 699 kr

skor i med rött ormskinnsmönster  

Spetsa till det

En skotrend som pekas ut av experterna är den spetsiga tån. Och vad är då bättre än att kombinera den spetsiga tån med ett glammigt mönster, som detta röda ormskinn från Vagabond?

Nilson shoes, 1 299 kr

svarta loafers 

Vardagssko med snyggt detaljarbete

Loafers! Snygga till så mycket och dessutom riktigt bekväma. De här från Tamara lånar från höstens många punkinfluenser med sina diskreta nitdetaljer.

Nilson shoes, 699 kr

orsmskinnsmönstrade kängor med snörning

Helt rätt modell

Om du inte redan har ett par kängor är det dags att köpa ett par nu. Extra kul är de här ormskinnsmönstrade med lite tjockare sula.

Skopunkten, 349 kr

svarta lårhöga stövlar 

Gå ännu högre

Det är aldrig fel med ett par lårhöga stövlar. Med låg klack är det en perfekt vardagssko för dig som älskar skinny jeans-uniformen.

Skopunkten, 500 kr