Tillbaka
inredningaw20_3_responsiv_1920_580_light

Inred med höstens trender

Harmoniskt, organiskt och lugnt. Just nu är vi många som satsar på att boa in oss ordentligt och göra våra hem mysigare än någonsin. Vill du hitta inredningen som hjälper dig på vägen? Här är de senaste inredningsdetaljerna från våra butiker, som anammar en lugn färgskala och lånar former och material från naturen. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. Bild från Lagerhaus.

Guldfärgad ljusstake i bläckfiskimitation

På egna ben

En over the top-ljusstake blir busigt snyggt i ett minimalistiskt hem. Vad sägs om den här bläckfiskvarianten från & klevering?

Cervera, 599 kr

vagn på hjul med förvaring

Förvara snyggt

En smart allt-i-allo-vagn som kan agera såväl drinkvagn som bokhylla eller plats för dina krukväxter. För ingen har väl någonsin tackat nej till mer förvaring?

Clas Ohlsson, 399 kr

mossgrön matta 

Mossgrön skönhet

Om ditt sovrum saknar en matta är den här ett säkert kort. Mjuk, mossgrön och otroligt lyxig.

Hemtex, 1 499 kr

grönmönstrat påsklakanset 

Mysig flanell

Det är svårt att inte dras till grönt just nu. Det skapar ett behagligt lugn och speciellt i sovrummet. Stort plus för att det här fina påslakansettet är gjort i mysig flanell.

Hemtex, 399,99 kr

rosa puff 

Piffig puff

Visst blir man lite småkär i den här bubbelgummiga puffen? Så snygg att placera vid soffan eller i ett omöblerat hörn.

Lagerhaus, 500 kr

gul vas med handtag 

Bestämd vas

Roliga detaljer som drar till sig blicken – we like! Den här gula vasen med bestämda händer i sidan blir ett kul inslag i inredningen i höst.

Lagerhaus, 250 kr

dovt rosa ljuslykta

Frossa i ljuslyktor

Precis som alltid på hösten gäller det att höja mysfaktorn rejält. Vi gör det mer än gärna med den här dovt rosa lyktan i glas.

Lagerhaus, 150 kr