Tillbaka
julklappstips_responsiv_1920x580

Julklappstips

Dagarna före dopparedagen blir allt färre och de sista julklapparna behöver inhandlas. Samtidigt kan det kännas svårt att hitta en present som både känns omtänksam och passar perfekt för den du ska ge den till. Låt dig inspireras av vår lista på 13 julklappar under 300 kronor som alla känns helt rätt i år. Alla priser är vägledande, lokala avvikelser kan förekomma. Bild från Kicks.

Till skönhetsnörden
Låt någon du gillar resa till ett tropiskt paradis i jul med gåvosetet Sweetening Mango – ett mangodoftande hudvårdsset från The Body Shop som innehåller duschkräm, body yogurt, handkräm och tvål. Passa på att ge ett till dig själv också!
The Body Shop, 300 kronor

Till spaälskaren
Lyxa till det genom att börja varje dag med dessa vårdande produkter från Rituals med en underbar arom av körsbärsblomma och rismjölk. Kommer i en vacker presentask som gör julgåvan lite extra lyxig.
Rituals, 230 kronor

Till träningsnarkomanen
Varför inte satsa på mer utvalda klappar med eftertanke i år? Använder du en foam roll under uppvärmningen ökar rörligheten och risken för skador minskar. Perfekt att ge till vännen som älskar träning!
Stadium, 295 kronor

Till bokslukaren
Till vännen eller släktingen som inte kan få nog av kunskap ger vi i år Hans Roslings internationella bästsäljare Factfulness. Här får vi svar på varför vi ständigt missförstår världens utveckling, och vad vi kan göra för att rätta till våra missuppfattningar.
Akademibokhandeln, 95 kronor

Till inredningsfantasten
Att ge bort en mugg låter kanske som en liten julklapp, men det är bara fram till man ser den här från Carolina Gynning som både blir en designriktig och personlig gåva på samma gång. Och varför stanna vid en? Ge bort flera stycken!
Cervera, 249 kronor

Till matälskaren
Unna någon sann matlagningsglädje med den här populära kockkniven från Colin som gör det både roligt och enkelt att skära kött och rotfrukter. Ergonomiskt och säkert handtag och med ett helgjutet blad som bevarar skärpan länge.
Clas Ohlson, 199 kronor

Till mysproffset
Ett lite mysigare tips är att lägga ett set med doftljus och doftpinnar i paketet, som den här från Hemtex med en förtrollande doft av den japanska blomman Gardenia.
Hemtex, 250 kronor

Till prylgalningen
Om inget annat känns rätt är en powerbank alltid ett tryggt val. Den här räcker för att ladda en mobil tre gånger, vilket garanterat löser många problem för mottagaren.
Kjell & Company, 249 kronor

Till massageälskaren
En jaderoller är ett ansiktsverktyg som är perfekt för ansiktsmassage. Den stimulerar blodcirkulationen i ansiktet och minskar svullnad, speciellt om den får ligga i kylen en stund innan användning.
Kicks, 249 kronor

Till den frusna
Det kanske värsta med vintern är att behöva frysa om fingrarna dagarna i ända. Alla behöver vi ett par varma och sköna ullvantar, så varför inte ge bort dessa som dessutom är snygga?
Lindex, 199 kronor 

Till friluftsfantasten
Oavsett om det är en friluftsmänniska vi har att göra med eller inte så är en termosmugg alltid uppskattat. Med skruvlock och vakuumteknik för bra värmehållning är den allt man behöver för att bevara kaffet varmt under resan till jobbet eller under utflykten. 
Stadium, 179 kronor 

Till beauty-nybörjaren
Med det här paketet ger du din manlige vän allt han behöver för en lyckad daglig hudvårdsrutin. Den snygga och praktiska necessären innehåller fuktighetskräm, ansiktstvätt och duschgel från Bulldog, som på kort tid slagit sig in som det självklara valet när det kommer till hudvård för män.
Lyko, 279 kronor

Till grillgalningen
Liva upp tillvaron för vännen eller släktingen som saknar grillen lite för mycket under vintern med en praktisk hamburgerpress i nonstickbelagt aluminium.
Clas Ohlson, 150 kronor