Tillbaka
julklappar_honom_responsiv_1920_580

8 julklappstips till honom

Vilken julklapp passar

Julen är äntligen här och många ser nog fram emot presenterna som så sakteliga dyker upp under granen. Har du en pappa, bror, pojkvän, farfar, killkompis eller svåger i din närhet som du vill imponera extra på nu under julen? Vi har satt ihop fina julklappstips från våra butiker här i Marieberg Galleria.


Beige halsduk
Ullhalsduk
Stilren halsduk som håller i många säsonger tack vare sin klassiska design och att den är gjord i hundra procent ull. Värmer gott!
Brothers, 699 kronor

Hudvård
Renande hudvårdsset
Gåvosetet från Rituals innehåller duschgel, bodylotion, doftspray och doftstickor med toner av rosmarin och eukalyptus. En unisexdoft som garanterat uppskattas.
Rituals, 539 kronor

Bok

Alex Schulmans nya bok

Alex Schulmans senaste roman ”Malma station” utspelar sig på ett tåg och har fått fina recensioner under hösten. Ge den till killen som älskar att läsa och lyssnar på podden Alex & Sigge.
Akademibokhandeln, 269 kronor

Läsplatta
Läsplatta från Kobo
En läsplatta bjuder in till tusentals historier och är smidig att ha med sig överallt. Kobos modell Clara 2E är dessutom vattentät så man slipper oroa sig över att kaffekoppen ska spillas ut över den.
Kjell & Company, 1539 kronor

Spel

Spel för idioter (eller?)

När alla är samlade på julen är det dags att plocka fram spelen! Förbered dig på pinsamma skrattsalvor när ni svarar på frågor som ”har elbilar gasrör?” och ”får en längdhoppare göra en volt mitt i hoppet?”.
Akademibokhandeln, 199 kronor

Knivar
Knivset
Aldrig mer slöa knivar! Grillknivar från franska Jean Dubost Laguiole gör middagen hundra procent njutbar och knivarna skär genom köttbitar som smör.
Cervera, 6-pack, 652 kronor

Kamera
Instaxkamera
Det är barnsligt roligt att ta analoga bilder och se hur de kommer till liv framför dina ögon! Fujifilms variant finns i massor av färger, bland annat den här sobra svarta.
Clas Ohlson, 849 kronor

Lakan
Påslakanset
Påslakan i stentvättat linne är slitstarkt och otroligt skönt att sova i. Det håller dig både varm på vintern och sval på sommaren, så skönt!
Hemtex, 1499 kronor