Tillbaka
Life

Kickstarta året med nya vanor

New year new you

Nytt år, nya möjligheter och en ny chans att bli den bästa versionen av dig själv. Vi är många som skålat in 2023 med sikte på en sundare och mer hälsosam livsstil med bra vanor och rutiner. 

Nyårslöften i all ära, men hur får du till en förändring som verkligen fungerar och håller över tid? Kom in till oss på Marieberg Galleria och ta hjälp av våra experter!

Hos Life finns det mesta för din hälsa och i butiken får du personlig hjälp för att hitta rätt produkter. Personalen på Lifebutiken i Marieberg Galleria är kunnig och engagerad och kan ge dig tips på hur du får till en bra balans i vardagen när det gäller kost, motion och vila.

- Det är jätteviktigt att boosta kroppen den här tiden på året, inte minst när det gäller immunförsvaret, säger Cissi, butikschef på Life.

Kosttillskott
Ett av hennes bästa tips är att komplettera med D-vitamin. Du behöver äta en varierad kost som är rik på C-vitamin, D-vitamin, zink, selen och mjölksyrabakterier för att må bra och ha energi i vardagen. Ett välfungerande immunsystem hjälper också kroppen att hålla borta ovälkomna mikroorganismer som kan orsaka problem för hälsan. 

Vill du boosta ditt intag och vara säker på att du får i dig extra vitaminer och mineraler finns det speciellt framtagna kosttillskott. Beroende på vad du behöver kan du välja mellan kapslar, tabletter, brustabletter och pulver.

Boosta ditt näringsupptag
Cissi berättar att det också är viktigt att se till att du har ett bra näringsupptag. Här kan produkter med enzymer och saltsyretillskott hjälpa dig på vägen. 

- Mycket handlar om att hitta rätt balans. Välkommen in till oss, vi hjälper gärna till och ger personlig rådgivning, hälsar Cissi.

Uppdaterad träningsoutfit
Rörelse är förstås också en viktig faktor för din hälsa. Hos oss på Marieberg Galleria finns allt du behöver för din träning. Är du på jakt efter nya träningskläder eller de perfekta löparskorna? Behöver du utrustning för att prova en ny aktivitet? Eller är det dags att uppdatera ditt hemmagym? Ta en sväng till Marieberg Galleria i helgen och kika in på Stadium! Här får du hjälp att hitta rätt utrustning som passar just dig och din träning.