Tillbaka
myplayspask_marieberg_responsiv_1920_580

Handla på Marieberg Galleria i påsk och samla bonus på dina inköp

Påsken står runt hörnet! På Marieberg Galleria hittar du allt du behöver inför högtiden och kan smidigt göra alla inköp på ett och samma ställe. Med Marieberg Gallerias lojalitetsprogram MyPlays kan du dessutom samla bonus genom att registrera dina köp i vår app. 
Bild från Cervera.

I vår app hittar du erbjudanden från våra butiker och från oss på Marieberg Galleria, till exempel så får du en bonus när du registrerat totalt tio köp hos våra butiker. Ett perfekt tillfälle att samla påskhandlingen hos oss på Marieberg Galleria helt enkelt. Om du gör 3 köp under påskveckan, 11-18 april, så får du hämta en godispåse hos Normal.

Godispåse

Duka upp med Cervera
Som med alla högtider står maten i fokus under påsken så ett bra sätt att pynta är i dukningen. Oavsett om du föredrar en mer avskalad dukningen eller vill gå ”all in” med påskens knalliga färger hittar du det på Cervera.

Påsktextilier från Hemtex
Att byta ut dukar, servetter, gardiner och andra textilier gör att du får till den där våriga påskkänslan i ett kick! På Hemtex finns även påskdekorationer och annan inredning som hör påsken till.

Inspiration på Akademibokhandeln
Dåligt med inspiration till påskmaten? På Akademibokhandeln hittar du Tove Nilssons ”Ägg: recept & teknik” och Stefan Ekengrens ”Högtid” som är fyllda med både spännande och traditionella ägg- och påskrecept.

Pyssla med Panduro 

Ingen påsk utan pyssel! På Panduro finns pyssel för alla åldrar och i alla svårighetsgrader, bara att börja skapa. För er som vill ha lite hjälp på vägen finns det DIY-kit redo att hugga tag i.

Påskpynt hos H&M Home
Vackra ägg i påskriset, färgglada ljus, dukar och dekorationer hör påsken till – och finns på H&M Home.