Tillbaka
sep_marieberg_ny__responsiv_1920_580

Nyöppning! Titta in hos våra nyrenoverade butiker

Nystart och uppfräschning hör hösten till – även på Marieberg Galleria. Utöver alla produktnyheter och kampanjer som du hittar i våra butiker har även Triumph, Bik Bok och Levi’s Store passat på att renovera. Allt för att kunna ge dig som besökare en bättre upplevelse i höst – välkomna tillbaka säger vi! 

BikBok

Bik Bok hittar du nu på plan 1, med en ordentligt upprustad lokal. De har dessutom preppat butiken ordentligt inför nyöppningen.
– Vi har sparat alla nyheter för att kunna packa upp dem i den nya butiken – så vi har fullt med härliga höstnyheter just nu! Vi har också nylanserat alla våra jeans från Never Denim med massor av nya modeller i snygga tvättar, berättar Lisa Deodorson från Bik Bok på Marieberg Galleria. 

Vad mer är nytt i butiken efter renoveringen?
– Butiken har fått en ordentlig uppfräschning, mycket mer ljus och helt ny inredning. Vi har också fått ett handikappanpassat provrum vilket vi inte har kunnat erbjuda innan, och det känns jätteroligt!

Vad ser du som den stora trenden i höst?
– Vi ser mycket brunt just nu i olika utföranden. Vi har till exempel ett set med kavaj och kostymbyxor i brunt som är riktigt snygga både tillsammans och separat. Så snyggt!

BikBok
Kavaj och kostymbyxor, Bik Bok – 599 kronor respektive 499 kronor

Triumph

Även Triumph har flyttat till plan 1, och du hittar dem nu bredvid Gina Tricot mittemot Dressmann XL. 
– Vår nya lokal är luftigare och har fler provrum där du kan hitta din perfekta bh i lugn och ro. Det ska bli jättespännande att möta besökarna här i höst, säger Annelie Carlsson på Triumph.

Har du något bra tips från butiken?
– Vår lite lyxigare serie Florale är riktigt elegant tycker jag. Sedan gillar jag vår sportserie Triaction med olika sport-bh:ar i flera fina färger.

BHs
Triaction sport-bh, Triumph – 699 kronor
Florale bygel-bh, Triumph – 799 kronor

Levi's Store

Levi’s Store hittar du fortfarande på samma ställe, men de har renoverat rejält och öppnar nu med ett helt nytt koncept. Butikschef Mattias Ersson berättar mer:
– Alla Levi’s-butiker runt om i världen kommer att ha samma koncept som vi har nu. Det ska inte vara någon skillnad om du besöker Levi’s Store här i Örebro, London eller Tokyo. Upplevelsen kommer att vara densamma. 
– Förutom att butiken är ljusare innebär det nya konceptet också att vi ”sänkt ner” butiken till en mer plockvänlig nivå där det är lättare att hitta för dig som kund. Du kommer också att kunna se och prova hela kollektionen och vi låter produkterna ta mycket större plats.

Vad ser du själv mest fram emot när ni öppnar nu igen?
– Att få träffa alla kunder igen såklart, och få se deras reaktion på den nya fina butiken!

Levi's Store