Tillbaka
Department store

Lös in dina Örebro kommun presentcheckar

Örebro kommun har valt att tacka sina anställda genom en gåva i form av 500 kronor i presentcheckar för det hårda arbete de har lagt ner och lägger ner under rådande pandemi. Denna gåvan bidrar till stöd för både näringsliv och handel i kommunen.

Vi på Marieberg Galleria vill först och främst tacka dig som har utfört ett fantastiskt arbete och fortfarande gör det under denna svåra tid.

Du som har Örebro kommun presentcheckar är välkommen att lösa in dessa och köpa ett av våra populära presentkort. Du löser in önskat antal presentcheckar och ingen extra avgift tillkommer.

Kanske behöver du inget speciellt just nu och vill kunna vänta med att köpa något. Vilken tur för våra presentkort är giltiga i hela 2 år!

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Ingen ångerrätt vid köp av presentkort. Vid betalning med presentkort i butik är det respektive butikspolicy som gäller vid till exempel byte av vara och återköp.

Hur gör jag om jag vill köpa Marieberg Gallerias presentkort för mina örebro kommun presentcheckar?

Maila oss så kommer vi överrens om när du kan komma och göra ditt köp (se datum nedan) mellan klockan 13-16.00. Centrumledningen hittar du på Marieberg Galleria, bakom Jula mellan husen. Ring på porttelefonen så öppnar vi. Vi kan även levera ut till parkeringen bakom Jula vid specifikt önskemål.

Nu börjar året lida mot sitt slut och de sista datum som du kan boka tid för att lösa in Örebro kommun presentcheckar är:  

v. 53 - 28/12, 29/12 och 30/12

Kontaktuppgifter - Marieberg Galleria 

Mailadress: lisa.dahlberg@steenstrom.com

VILL DU SE MER? DESSA KANSKE OCKSÅ ÄR AV INTRESSE