Tillbaka
Department store

Lös in dina Örebro kommun presentcheckar

Örebro kommun har valt att tacka sina anställda genom en gåva i form av 2000 kronor i presentcheckar för det hårda arbete de har lagt ner och lägger ner under rådande pandemi. Denna gåvan bidrar till stöd för både näringsliv och handel i kommunen.

Vi på Marieberg Galleria vill först och främst tacka dig som har utfört ett fantastiskt arbete och fortfarande gör det under denna svåra tid.

Du som har Örebro kommun presentcheckar är välkommen att lösa in dessa mot vårt populära Marieberg Galleria-presentkort. Du löser in önskat antal presentcheckar och ingen extra avgift tillkommer. Om du önskar andra valörer än 500, 1000 eller 2000kr på Marieberg Galleria-presentkortet, maila info till info.marieberg@steenstrom.com

Kanske behöver du inget speciellt just nu och vill kunna vänta med att köpa något. Vilken tur, för våra presentkort är giltiga i hela 2 år! På vår hemsida kan du se vilka butiker som är anslutna till vårt presentkort.

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Ingen ångerrätt vid köp av presentkort. Vid betalning med presentkort i butik är det respektive butikspolicy som gäller vid till exempel byte av vara och återköp.

Hur gör jag om jag vill köpa Marieberg Gallerias presentkort för mina Örebro kommun presentcheckar?

Du väljer när du vill komma under nedan tider. Centrumledningen hittar du på Marieberg Galleria, bakom Jula mellan husen. Gå uppför en liten trappa (ramp finns också) till innergården. Ring på porttelefonen som finns vid dörren till höger efter trappan, så öppnar vi. OBS! Du löser in presentchecken i din Cardskipper-app först när du är på plats hos oss.

De datum och tider som du kan lösa in Örebro kommun presentcheckar är (fler datum kommer att fyllas på efterhand och några av dem kommer att vara efter kl 16.30 vardag):

20/12
Kl 13-14
Kl 16-17.30

Vänligen respektera ovan tider!

Välkommen!