Tillbaka
presenttips_marieberg_responsiv_1920_580

10 presenttips till sommarens alla firanden

Snart är sommaren här och med sommaren kommer massvis av härliga firanden och festligheter. Festligheter betyder ofta också presenter, och att hitta den där perfekta presenten är inte alltid så lätt. På Marieberg Galleria finns ett stort utbud av olika butiker, så chansen är stor att du hittar din gåva hos oss. 
För att underlätta ännu mer har vi samlat tio tips på presenter som passar sommarens olika firanden, vare sig det är studenten, födelsedagar, bröllop eller examensfiranden.

Parfym Calvin Klein

Parfym för henne och honom
Calvin Kleins parfymer är kända för att passa både kvinnor och män, och CK One Summer Daze är inget undantag. Lika kryddig som frisk passar den här unisexdoften alla.
Kicks, 620 kronor

Pennor

Kvalitetspennor till studenten
Ballograf är ett klassiskt svenskt varumärke som tillverkat kvalitetspennor sedan 1945 – deras set med en kulpenna och en stiftpenna är en perfekt present till en blivande student eller den som gillar att skriva.
Akademibokhandeln, 119 kronor

Korkskruv

Klassisk korkskruv
Hur många gånger har man inte försökt öppna en vinflaska med skruvdragare, ett par skor eller en kniv bara för att det saknats en riktig korkskruv? En korkskruv är en bra present till de flesta, men kanske speciellt till bröllopsparet och den mat- och dryckesintresserade.
Kitch’n, 459 kronor

Ljushållare

Minimalistisk design från Klong
Ett färdigt set med tre diskreta och eleganta ljushållare från Klong. Värmeljushållarna går att kombinera med två olika insatser, en för kronljus och en liten vas.
Cervera, 599 kronor

Påslakan

Påslakan i percale
Lyxiga lakan är sällan något du unnar dig själv – och därför passar det så bra som present! Percale är ett material som är svalt, mjukt och lättskött. Det är lika slitstarkt som bomull men eftersom garnet det vävs med är så pass tunt blir ytan slät och extremt mjuk.
Hemtex, 999,90 kronor

Rumsdoft

Rumsdoft till hemmet

Till den som har allt kan en rumsdoft vara ett bra alternativ. Doften Sweet Jasmine från Rituals har toner av syrlig citrus, blommig pion och varmt sandelträ. 
Rituals, 320 kronor

Ljusstake

Ljusstaken för alla smaker
Att köpa inredning till någon kan vara knepigt eftersom man inte vet exakt vad de gillar. Men den klassiska ljusstaken Liljan från Skultuna passar alla hem och stilar.
Cervera, 999 kronor

Guldkedja
Enkel guldkedja
Lika svårt som det är att ge bort inredning kan det vara med smycken, men en enkel guldkedja går alltid hem och är något personen kan ha livet ut.
Albrekts guld, 1 449 kronor

Smyckeskrin

Smyckeskrin
Känns det för svårt med smycken är ett smyckeskrin ett säkert kort. Ge bort till mamma på mors dag, en väns födelsedag eller examen.
Guldfynd, 198 kronor

Presentkort på Marieberg Galleria

Till den som har allt, eller kanske den du inte känner så bra, är ett presentkort alltid ett säkert val. Marieberg Gallerias presentkort funkar hos nästan alla av våra butiker och gäller i två år. Läs mer om Marieberg Gallerias presentkort här >>