Tillbaka
deichmann_marieberg_responsiv_1920_580

På nyöppnade Deichmann hittar du skor till hela familjen

Sedan april hittar du Deichmann och deras stora skoutbud på Marieberg Galleria! Här finns det skor som passar alla – för alla tillfällen. Vi tog ett snack med Deichmanns distriktschef Sofia Horn om hur den första tiden gått och vad vi kan förvänta oss av ett besök hos Deichmann. 

Hur har de första veckorna sedan ni öppnat varit?
– Jätteroligt! Vi märker att många nya kunder har hittat till oss och det känns kul. De tycker att butiken är fin och att det är kul att vi öppnat just här, säger hon.

Vad utmärker ert sortiment på Deichmann?
– Vårt ledord är ”skor som passar alla” och det betyder att vi har ett väldigt stort utbud av skor för alla tillfällen. Du hittar allt från trendiga sneakers till tjusiga klackar, rejäla kängor och barnskor i många modeller. Vi brukar säga att ”Deichmann följer dig genom livet” och lite så är det. Här kan du köpa skor till bra pris när du är student, skorna till ditt bröllop och bebisskor när du får barn. 
– I just den här butiken i Marieberg Galleria har vi en extra stor barnavdelning, så det är perfekt att komma hit med familjen. 

På Deichmann har ni något som heter Right Size Delivery – vad betyder det?
– Det betyder att om vi inte har en viss storlek i butiken just när du är här, så gör vi en beställning direkt i butiken som sen skickas hem till dig. Vi kan också göra beställningar från andra butiker om vi inte har den färg eller modell du letar efter, berättar Sofia Horn.

Deichmann hittar du på plan 1, bredvid Telia. Välkommen!

Bild från Deichmann.