Örebros godaste kebab hittar du på nyöppnade Warma West Shawarma i Marieberg Galleria

Saftig och smakrik shawarma av högsta kvalitet hittar du på Warma West Shawarma som precis slagit upp dörrarna till sin restaurang i Marieberg Galleria. Vi ställde några frågor till restaurangens ägare Yahya Al Daoudi.

Hej Yahya, ni har precis öppnat restaurang Warma West Shawarma – hur känns det?
– Det känns bra och kul! Stämningen här i Marieberg Galleria är familjär och man känner sig väldigt välkommen. Första helgen har rullat på bra med många nöjda gäster som kommit hit för att få testa något nytt. 

Vad hittar man på er meny?
– Vi serverar shawarma vilket är en sorts kebab. Den kebab som vi är vana vid i Sverige är ofta gjord på färdigt, fryst och blandat kött, men här på Warma West Shawarma gör vi allt från grunden på färskt, svenskt kött och vi gör vår egen falafel och hummus. Det tar lite längre tid att laga och kostar oss mer, men vårt mål är att alltid ge våra gäster den bästa kvaliteten.

Och vad säger gästerna när de testat er kebab? 
– De är nöjda, gillar maten och säger att det är fräscht och gott. Förutom vårt fokus på riktigt bra kött, erbjuder vi fyra olika typer av bröd: supertunt tunnbröd, baguette och lepina- och somunbröd som är bosniskt och irakiskt pitabröd. Så det finns något för alla här.

Har du en egen favorit på menyn?
– Min favorit är ”Stockholm” med tunnbröd och mycket kött. Men jag rekommenderar att testa allt på vår meny, och självklart finns det också många goda vegetariska alternativ.

Warma West Shawarma
Bild från Warma.

Restaurang Warma hittar du på plan 2. Kom och testa Örebros godaste kebab!