Tillbaka
glittriga_responsiv_1920_580

Sprakande nyår

Äntligen är glittrets högtid här – nyår! Tiden på året då det är socialt accepterat att gå all in med glimmer, skimmer och sprakande detaljer. Men du behöver inte skaffa en helt ny garderob för att lysa starkast på nyårsfesten – vi har samlat 15 glittriga accessoarer som hottar upp vilken outfit som helst. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. Bild från Glitter.

Punkig elegans
Pärlor utstrålar lyx, och vem vill inte känna sig lyxig på nyår? Kombinationen med silverkedjor i olika storlekar gör att halsbandet får en tuff känsla.
Ur & Penn, 59 kronor

Populära diademet
Svart intensiv satin och glimrande stenar i perfekt balans. Diadem är supertrendigt just nu, och funkar lika bra till uppsatt som utsläppt hår. 
Cubus, 199 kronor

Vacker mineral
Druzy är en mineral med en yta av små, små kristaller som skapar en skrovlig yta. Från Edblad hittar du det här halsbandet med en druzysten i en sobert blekrosa färg.
MQ Marqet, 349 kronor

Enkelt, helt enkelt
Sugen på något mer diskret? Ett par enkla guldringar är alltid ett bra tillskott i smyckesgarderoben, speciellt den här lite tjockare modellen. 
Glitter, 69,90 kronor

Med ett hjärta av strass
More is more! Med gigantiska, strassbeklädda örhängen hamnar du garanterat i blickfånget. 
Bik bok, 99 kronor

Snygga detaljer
Hålen i den guldfärgade ringen ger den en intressant look som du inte hittar överallt. 
Gina tricot, 79 kronor

Statement runt armen
En stor trend just nu är den överdimensionerade kedjan, ju tyngre desto bättre! Armbandet från Edblad prickar in stilen perfekt.
MQ Marqet, 449 kronor 

Uppgraderad poncho
En poncho är lika snygg till byxor som över en klänning. De infällda glittertrådarna skapar ett skimmer som tillför glamour.
KappAhl, 199 kronor 

Horoskop runt halsen
Är du vädur, oxe eller skorpion? Oavsett så kan du bära ditt stjärntecken runt halsen! Här kombineras de stilrena linjerna upp med gnistrande stenar. 
Gina tricot, 99 kronor

Svart glitter
Ett hårspänne är en liten detalj som kan göra mycket för helhetsintrycket. Svart funkar till allt, och extra trendigt blir det om du har flera stycken bredvid varandra.
Ur & penn, 59 kronor

Markera midjan 
Strass, mer strass och sen ännu lite mer strass – yes! Markera midjan på klänningen eller låt det poppa till en svart kostym. 
H&M, 249 kronor

90-talsnostalgi
Håraccessoarer är HETT just nu, inte minst scrunchien som gjort stark comeback de senaste åren. Uppdatera din tofs med volym, glans och leopardmönster! 
Glitter, 99,90 kronor

Klackarna i taket
Låt fötterna skina i gammelrosa metallic. Ursnyggt! Platåsulan gör att du kan ha på dig dem hela kvällen utan problem. 
Skopunkten, 400 kronor 

Tidlösa örhängen
Ibland är det enklaste också det snyggaste. Silvriga hoops är en klassiker och om du har flera hål är det riktigt snyggt att ha flera samtidigt.
Gina tricot, 59 kronor

Lyxig uppsättning
Skira blommor och spröda blad gör att det här hårspännet ser betydligt dyrare ut än vad det är. Jackpott!
Glitter, 249 kronor