Tillbaka
Handkram responsiv

Ta hand om handen

Är dina händer torra och svider? Du kan börja med att byta ut din handtvål till en som är oljebaserad istället för vattenbaserad. Olja löser upp smuts utan att din hud torkar ut. Ett annat knep är att tvätta händerna i ljummet vatten istället för hett. Det gör stor skillnad i längden. Kom också ihåg att smörja in händerna med handkräm efter varje tvätt. Vi har samlat sju handkrämer som verkligen gör jobbet – och ger dig återfuktade, lena händer.

Bild på handkräm neutrogena

Norsk superformula – Neutrogena NF Hand cream

Smidig liten tub med handkräm gjord enligt en förtroendeingivande norsk formula. Dryg och lättarbetad kräm som gör susen för torra händer. Extra plus är att den finns både som parfymerad och oparfymerad variant.

Apoteket, 55 kr

 Bild på handkräm Atrix

Budgetfavorit som räcker – Atrix Intensive handkräm

Budgetfavorit som hängt med länge. Den är effektiv och absorberas snabbt in i huden och lämnar efter sig en mild och mysig doft. Stort plus för storleken (100 ml) som gör att den räcker LÄNGE.

Apotek Hjärtat, 36,90 kr

Handkräm Elisabeth Arden 

Klassiker – Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment

Väldoftande klassiker i premiumklassen som många refererar till som ”mirakelkräm”. Formulan är en lättjobbad kombination av kräm och gel som ger huden en mjuk och elastisk känsla som varar länge.

Kicks, 285 kr

 Handkräm TheBodyShop Hemp

Svårslagen favorit – Hemp Hand Protector

Den här handkrämen är gjord av kallpressad hampfröolja och har varit mångas favorit sedan den lanserades 1998. Inte så konstigt, med tanke på att den återfuktar huden i upp till 24 timmar. Finns i både stor och liten förpackning.

The Body Shop, 130 kr (100 ml)

Bild på handkräm Rituals  

Lyxig handbalm – The Rituals of Happy Buddha Kitchen Hand Balm

Den här lyxiga och lugnande handbalmen är speciellt utvecklad för att ta hand om sträva, torra händer. Doftar gott av apelsin och cederträ och så snyggt förpackad att du gärna ställer fram den.

Rituals, 110 kr

 Bild på Maria Nila handkräm Breeze

Svensk vegan – Maria Nila Hand Lotion Breeze

Trodde du att det svenskbaserade, veganska märket Maria Nila bara gjorde fantastisk hårvård? Fel! Nu har de även återfuktande handkrämer med arganolja på sin repertoar. Snyggt, väldoftande och framför allt väldigt återfuktande!

Lyko,179 kr

 Bild på handkräm Nighttime wonder

Exfolierande kvällsbehandling – Mon Sun nighttime wonder hand treatment

Är du i behov av något extra? Testa en nattbehandling av dina händer. Den här superkrämen är berikad med AHA-syra som exfolierar dina händer och gör dem sammetslena och redo för en ny dag.

Kicks, 149 kr