Tillbaka

Guide – hitta rätt tid för shopping

marieberg_shoppa

Tiderna att shoppa

När trivs du bäst på Marieberg Galleria – i det myllrande folklivet när det är fullt av aktiviteter, eller när du i lugn och ro kan strosa mellan butikerna i ditt eget tempo?

Måndag, tisdag och onsdag

På Marieberg Galleria är det alltid folk, liv och rörelse. Men om du är ute efter ett lite lugnare tempo är ändå inledningen av veckan att fördra. Då har du större chans att få butikspersonalen för dig själv och möjligheten att strosa i ditt eget tempo –speciellt om du kommer på förmiddagen.

Torsdag och fredag

Nu närmar sig helgen och det är också aningen mer liv och rörelse i gallerian. Slå dig ner på ett café och titta på folk samtidigt som du shoppar inför helgen. Precis som övriga vardagar är det lugnare på förmiddagen direkt när butikerna öppnar.

Lördag

Om du gillar att vara på plats där det händer och njuta av vimlet och folklivet är det lördagar som gäller. Det är också då som de flesta av Marieberg Gallerias egna evenemang och aktiviteter äger rum.

Söndag

Med undantag för julhandeln i december är söndagar en perfekt dag för dig som trivs med att uträtta dina ärenden i lugnare tempo. Inte fullt lika livligt som på lördagen, men med en tydlig vibb av helg och ledighet.