Tillbaka
mopsen_responsiv_1920_580

Kul för barnen! Träffa Mariebergsmopsen på Marieberg Galleria

Att barnen också tycker det är roligt att följa med på shoppingrundan eller göra ärenden underlättar för dig som förälder. Men som alla föräldrar vet är det inte alltid det lättaste att hålla barnens humör uppe tills alla ärenden är slutförda… 

Pyssel och andra roliga aktiviteter med Mariebergsmopsen
På Marieberg Galleria har vi gjort det lätt för dig att ta med barnen – det finns en lekyta vid torget och både amningsrum och skötrum. Framför allt har vi ju vår underbara mops som är barnens favorit.

Mariebergsmopsen är en glad filur som tar hand om alla som kommer till gallerian när hen besöker oss, speciellt de allra yngsta besökarna. Mopsen bryr sig mycket om miljön och vill vara en bra förebild genom att till exempel alltid slänga saker på rätt ställe och hen visar gärna sina kompisar hur de kan göra likadant. En av Mopsens favoritaktiviteter är att pyssla och då använder hen gärna sådant som annars hade slängts. Vår Mopsen älskar också att klä ut sig och tycker det viktigaste som finns är att alla får se ut och vara precis som de vill – så länge man är en bra kompis. Det budskapet sprider hen till alla som besöker oss på Marieberg Galleria.

Träffa Mopsen hos oss
Mopsen dyker upp lite då och då i Marieberg Galleria, så håll koll på vår hemsida, Facebook eller Instagram för att inte missa det. Nästa gång Mopsen dyker upp är under höstlovet den 29 oktober, kl. 11-15. Då hittar du Mopsen på plan 1, vid torget.

Mopsen