Tillbaka
klanning_responsiv_1920_580

Vårens vackra klänningar

En snygg klänning passar alla säsonger och tillfällen – och äntligen är det dags att hitta din vårfavorit. För att hjälpa dig på vägen har vi samlat elva trendiga klänningar som har allt från färgstarka mönster som poppar till puffiga ärmar och smickrande smock.

Röd klänning

Ännu en urringning som känns så 2020! Låt dina axlar och nyckelben spelar huvudrollen i den här klänningen. 

Cubus, 399 kr

Bild på klänning

Ginghamrutigt är somrigt snyggt! Den här fodralklänningen prickar in alla rätt med sina puffiga ärmar och kantiga urringning.

Bik Bok, 599 kr

Bild på klänning

Flirtig, småblommig klänning i en lättburen modell. Matcha upp med roliga accessoarer i poppiga färger.

Bik Bok, 399 kr

Bild på klänning

Vill du rocka en tidig 1990-tals-look gör du det med den här klänningen ihop med ett par snygga Vans.

Carlings, 599 kr

Bild på lila klänning

Glammig klänning som skapar perfekt retrolook med den plisserade kjolen och långa ärmarna. Syrenlila är vårens färg och passar perfekt med smycken i silver.

Gina Tricot, 599 kr

Bild på klänning

Ännu en syrenlila favorit med smock som formar en läcker siluett. Vill du vara extra vårtrendig, spana efter kläder med smock!

Gina Tricot, 599 kr

Bild på leopardmönstrad klänning

Har du sett Tiger King på Netflix? Eller är du helt enkelt bara en fan av leopardmönstrat? Oavsett vilket så är den här riviga klänningen ett måste.

KappAhl, 399 kr

Bild på blå klänning

Soft 1980-talslook är en trend att haka på. Vackert blå klänning med dragsko i midjan som gör det enkelt att justera passform efter dagsform.

KappAhl, 599 kr

Bild på mönstrad klänning

Lindex har gjort mönstrade maxiklänningar till sin paradgren. Här en gul nyans som klär de flesta och i en modell som är både smickrande och lättburen.

Lindex, 399 kr

Bild på blommig klänning

Ännu ett exempel på hur snyggt Lindex får till maxiklänningen. Omlottmodellen med puffärm och blommönster är lika snygg på jobbet som på dejten.   

Lindex, 499 kr

 

Bild på mönstrad klänning

De lätta, voluminösa klänningarna med mycket flow är utan tvekan säsongens köp. Den här mönstrade varianten är en bohemisk dröm.  

Vero Moda, 649,95 kr