Tillbaka
varma material_responsiv_1920x580

Varma material

Ull är ett fantastiskt material på många sätt. Det är både fuktavstötande och temperaturreglerande, vilket innebär att det värmer gott när det är kallt och svalkar när det är varmt. Dessutom behöver du inte maskintvätta dina ullplagg, utan de mår bättre av att vädras. Så … för att göra en lång historia kort, vill du satsa på varma plagg som håller länge är det ull du ska satsa på. Vi har letat upp kedjornas snyggaste ullplagg just nu – i allt från fårull till merino, alpacka och kashmir. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Mysigt ljusblått

Mysigt ljusblått i alpacka
Prisvärd tröja i trendfärgen ljusblå – 38 procent alpacka och 25 procent ull. Matchas fint till ljusa jeans för en monokrom look. 
Bik Bok, 399 kr

Grönmelerad höstfavorit

Grönmelerad höstfavorit
Grönt är skönt, speciellt i höst. Den här grönmelerade tröjan i 65 procent ull hottar upp skogshuggarlooken och är lika snygg på jobbet som på fritiden.  
Brothers, 999 kr

Lusekoftan

Lusekoftan for the win
En klassiker i garderoben. Speciellt för oss som minns 90-talets vurm för den norska lusekoftan. Varm, ullstickad och med lös passform – helt enkelt ett måste för modeproffsen i höst. 
Carlings, 699 kr

Basgarderobens 10-poängare

Basgarderobens 10-poängare
Cubus satsar på snygga basplagg i bra material och den här polotröjan för dam i merinoull är en solklar tiopoängare. Lättburen, mångsidig och tidlös. 
Cubus, 599 kr

Bättra på basen

Bättra på basen 
Att vara välklädd har aldrig varit enklare. Även på herrsidan satsar Cubus på snygga basplagg i merinoull. Vi tror på den här skogsgröna varianten, som dressar upp ett par blåjeans men är minst lika snygg till kostymbrallan. 
Cubus, 599 kr

Kofta

Koftans tid är nu
”Hej du, underbara kofta i en perfekt blandning av ull och alpacka. Du har fin färg också och jag gillar verkligen dina snyggt puffiga ärmar. Ska vi ses, hänga lite? På en gång? Ja tack, det blir jättebra.” 
H&M, 499 kr

Säkert kort

Ett säkert kort
Mer långärmat i merinoull? Självklart! Den här stiliga, marinblå varianten med tenniskrage är ett måste för alla stilmedvetna män. 
H&M, 499 kr

Mjuk kortärmad top

En snäll söker en tuff
Till en mjuk, ganska vän kortärmad topp i ull finns det ett pangigt stiltips – fuskskinnbyxan! Allt enligt den klassiska regeln: tuffa upp det mjuka och mjuka upp det tuffa. 
Lindex, 599 kr 

Strassa upp din stass

Strassa upp din stass
Snyggt kabelstickad, rostbrun kofta från Vila i en alpacka- och ullmix som blir cirka 100 procent glammigare tack vare strassknapparna. Hett!
Cassels, 799,95 kr 

Stickad look

Stickad look för västkusten
Strävar du efter looken ”snygg fiskargubbe” i höst? Och då menar vi inte sydväst och galonbyxor, utan mer den stickade västkust-stilen. I så fall tipsar vi mer än gärna om den här tröjan från These glory days som levererar exakt rätt känsla.  
Volt, 899 kr

Trendig half-zip

Trendig half-zip
Det här är en riktig räddare i nöden i garderoben. Den gråmelerade färgen kan tyckas enkel, men med en skjorta eller polotröja under blir stilmöjligheterna näst intill obegränsade. Att den dessutom är gjord i 100 procent ull är 100 procent toppen. 
Zizzi, 949,95 kr